Загреб

Међугодишњи пад укупних кредита подузећима

СЕЕбиз пре 2 дана
ЗАГРЕБ - Укупни кредити подузећима за обртна средства и инвестиције крајем листопада износили су 62,3 милијарде куна, уз раст на мјесечној разини од 1,1 посто, док су на годишњој разини пали за 3,3 посто, показују подаци… »

Ово је мајка Северине Којић: Родила је певачицу, па упала у кому из које се није будила 5 месеци (видео)

Ало пре 2 дана
Поп звезда ових дана пролази кроз праву животну драму. По привременој мери Општинског грађанског суда у Загребу, Северина Којић је седмогодишњег сина морала да преда оцу Милану Поповићу, са којим ће убудуће живети… »

Порезно растерећење: У ресторанима ПДВ пада, али цијене не

СЕЕбиз пре 2 дана
ЗАГРЕБ - Солидан господарски раст и добро пуњење прорачуна омогућили су да и идућа година почне порезним растерећењем, чија је тежина процијењена на 2,4 милијарде куна, колико примјерице износе годишњи приходи… »

Шкоро оштро критиковао председницу и премијера

Данас пре 2 дана
Предизборни скуп независног председничког кандидата у Загребу У Концертној дворани Ватрослава Лисинског у Загребу у недељу је одржан предизборни скуп независног председничког кандидата, кантаутора Мирослава Шкора, који је у… »

У Хрватској се годишње баци 300.000 тона хране

Б92 пре 2 дана
Загреб -- Више од 300.000 тона хране годишње се баци у Хрватској, док бројна удружења и организације истовремено настоје да побуде солидарност према стотинама гладних. Истраживање које је недавно објављено у медјународном… »

Орбан причао носталгично о деловима Хрватске под Мађарском

Дневник пре 3 дана
ЗАГРЕБ: Једна изјава мађарског премијера Виктора Орбана током сусрета с хрватским колегом Андрејем Пленковићем прошла је испод радара, пишу хрватски медији и постављају питање како нико до политичких актера, на челу с… »

Китаровић тврди да је водила децу у Вуковар, а тада још нису рођена

РТВ пре 2 дана
ЗАГРЕБ - Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић, у склопу предизборне кампање за председничке изборе, изјавила је да је недуго после реинтеграције хрватског Подунавља 1998. посетила Вуковар са својом децом, преноси… »

Седам медаља за репрезентативце Србије у пара-пливању на митингу у Загребу

Б92 пре 2 дана
На међународном пливачком митингу завршеном у Загребу репрезентативци Србије у пара-пливању освојили су чак седам медаља. Ана Јововић, Немања Пановић, Стеван Накић, Никола Љубисављевић и Филип Граовац, освојили су… »

Две бронзане медаље за Николу Љубисављевића у Загребу

Нишке вести пре 3 дана
У веома јакој конкуренцији такмичара из седам земаља, Љубисављевић је до бонзе стигао у дисциплини 100 метара делфин и у дисциплини 100 метара прсно. Пливачки митинг у Загребу окупио је 120 пара-пливача из Хрватске, Србије… »

Сарајево појели смог и магла; сви летови отказани ФОТО/ВИДЕО

Б92 пре 2 дана
Готово сви летови из Сарајева и према главном граду БиХ отказани су због временских неприлика, односно магле и смога који је прекрио град. Велика магла и загађење стварају слабу видљивост онемогућавајући прилаз главном граду… »

Вести дана »