Izvor: RTV arhiva vesti 07.11.2016

Spens pred izazovom konkurencije

RTV 07.11.2016
NOVI SAD - Da li je Spens spreman da odgovori velikoj konkurenciji, i prati korak modernizacije društva. Pred Sportsko poslovnim centrom Vojvodina nije mali izazov - izboriti se sa sve većom konkurencijom brojnih tržnih centara, sportske sadržaje… »

Treća pobeda FMP-a

RTV 07.11.2016
BEOGRAD - Košarkaši FMP-a pobedili su večeras na svom terenu ekipu Karpoš Sokoli sa 67:62 u utakmici osmog kola Jadranske lige. Ekipa iz Železnika je ovom pobedom prekinula niz od četiri poraza u regionalnom takmičenju, dok je makedonski tim i… »

Akcija dobrovoljnog davanja krvi na FTN-u

RTV 07.11.2016
NOVI SAD - U Čitaonici Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu u utorak 8. novembra, u periodu od 9 do 13 časova, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi. Zavod za transfuziju krvi Vojvodine motiviše… »

Dodela pesničke nagrade "Milica Stojadinović Srpkinja"

RTV 07.11.2016
NOVI SAD - Nagradu "Milica Stojadinović Srpkinja" ravnopravno dele Stana Dinić Skočajić i Sunčica Denić, a iste će im biti uručene na otvaranju manifestacije "Milici u pohode" u četvrtak, 24. novembra 2016. godine u Zavodu za kulturu Vojvodine u… »

Niš: Pokazna vežba za vanredne situacije

RTV 07.11.2016
NIŠ - Uprava za vanredne situacije i Sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije, povodom 7. Novembra, Dana zaštite od požara, organizovali su u Nišu pokaznu vežbu "Medijana 2016". Vatrogasci, policajci, pripadnici niškog odreda Žandarmerije, ekipe… »

Rjabkov:Novi predsednik neće promeniti neprijateljski ton

RTV 07.11.2016
MOSKVA - Zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov izjavio je danas da se neprijateljski ton SAD prema Rusiji neće promeniti ni sa dolaskom novog predsednika. Prema njegovim rečima, Rusija će se najverovatnije susresti sa "velikom… »

Poslednja izvođenja Koštane u ovoj godini

RTV 07.11.2016
NOVI SAD - Predstava Koštana u adaptaciji i režiji Kokana Mladenovića, biće izvedena pred novosadskom publikom u ponedeljak 14. i utorak 15. novembra na sceni "Jovan Đorđević" s početkom u 20 časova. Predstava je nastala kao koprodukcija SKC Novi… »

Marej: Treba mi nekoliko dana pauze

RTV 07.11.2016
LONDON - Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da to što je prvi igrač sveta neće imati nikakav uticaj na njegovu igru na predstojećem završnom mastersu u Londonu. "Kada izađete na teren ne razmišljate o svom mestu na ATP listi... Igrate… »

Predstavljanje knjiga iz fonda Gradske biblioteke u Pančevu

RTV 07.11.2016
PANČEVO - U prostorijama Gradske biblioteke u Pančevu u sredu 9. novembra u 19 časova biće održan prvi susret u okviru novog programa "Skriveno blago biblioteke". Ulaz je slobodan. Svi zainteresovani biće u prilici da se upoznaju sa knjiga iz fonda… »

Preminuo radnik RTV-a

RTV 07.11.2016
NOVI SAD - U 66. godini u Novom Sadu preminuo je radnik RTV-a Petar Stojanović. U Radio-televiziji Vojvodine radio je kao vozač. Kolege će ga pamtiti kao vrednog i požrtvovanog. Sahrana će biti sutra u 12.45 na novosadskom Novom groblju.… »