Arhiva vesti 13.03.2017

VIDEO: Zbog ovog snimka svi se smeju Lukasu

Vesti online 13.03.2017
Snimak Ace Lukasa od pre dve godine ponovo je počeo da kruži internetom i postao je pravi hit. Naime, pevač je gostovao u jednoj emisiji kako bi promovisao pesmu "Sve su žene moje" i pevao je na plejbek. I sva sreća da jeste, pošto je tokom… »

Dug poljoprivrednika 185 milijardi, deo će biti otpisan

RTV 13.03.2017
UŽICE - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da dug poljoprivrednika po osnovu penzijskog, invalidskog i zdravstvenog osiguranja iznosi 185 milijardi dinara, da će deo biti otpisan, kao i da će biti refomisan sistem PIO… »

Sporazum o socijalnoj sigurnosti srpskih radnika u Slovačkoj

Večernje novosti 13.03.2017
Srbija i Slovačka će uskoro potpisati novi sporazum o socijalnoj sigurnosti koji će bolje zaštititi radnike koji iz Srbije odlaze na rad u Slovačku, najavio je danas u Bratislavi ministar za rad Aleksandar Vulin. Srbija i Slovačka će uskoro… »

Jedna u 4 miliona a ostala BEZ stana Majka devojčice sa advokatom došla da proveri koverat i račune!

Kurir 13.03.2017
BEOGRAD - Nije mi bio toliko važan stan, koliko činjenica da je moja ćerka izvučena među više od četiri miliona koverti, rekla je danas Jelena Bjelan Ranković, čija je ćerka u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" izvučena kao dobitnica stana… »

Egipat, odobreno oslobađanje Hosnija Mubaraka

RTS 13.03.2017
Egipatski tužilac odobrio je oslobađanje Hosnija Mubaraka, saopštio je advokat bivšeg predsednika. Ta odluka tužioca usledila je nakon što je nedavno Apelacioni sud oslobodio Mubaraka optužbi za smrt demonstranata tokom pobune 2011. godine, koja je… »

Protestna nota Turske Holandiji zbog akcije u Roterdamu

RTV 13.03.2017
ANKARA - Tenzije koje je podigla međunarodna kampanja turskog referenduma se ne smiruju. Turski ministar za evropske poslove Omar Čelik, najavio je da će Ankara sigurno uvesti sankcije Holandiji, ne precizirajući o čemu se radi, a istovremeno… »

Planeta se ponovo trese: Mjanmar pogodio ozbiljan zemljotres

Telegraf 13.03.2017
Navodi se da plitki zemljotresi uzrokuju veću štetu. Zemljotres jačine 5,1 Rihterove skale pogodio je danas Mjanmar, ali za sada nema podataka o žrtvama ili šteti, saopštio je danas američki Geološki centar. Zemljotres jačine 4,3 stepena Rihtera… »

Beograđani uhapšeni nakon pljačke banke u Beranu

Politika 13.03.2017
PODGORICA – Filmska pljačka banke dogodila se jutros u Beranama, kada su dva Beograđanina- Milan Brkić (19) i Filip Marjanović (18) opljačkali filijalu Prve banke u tom gradu. Oba osumnjičena uhapšena su u Rožajama i to za manje od sat vremena… »

Drugoligaš drugi put otpustio nekadašnjeg selektora Engleske za manje od dve godine

Press 13.03.2017
Stiv Meklaren ponovo je dobio otkaz u Derbi Kauntiju. Iskusni strateg drugi mandat u Derbiju završio posle pet meseci. foto: novosti.rs Nekadašnji selektor reprezentacije Engleske Stiv Meklaren dobio je drugi otkaz u Derbi Kauntiju za manje od dve… »

Akcija MUP: Iz neobeležnih vozila provera da li ste vezani

Press 13.03.2017
Pripadnici saobraćajne policije MUP sprovešće danas pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju. Foto:B92.net Kontrola će biti sprovedena u okviru akcije pojačane kontrole korišćenja sigurnosnih pojaseva na svim evropskim putevima. Akcija će biti… »