Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 06.05.2017

Ne gasimo centar u Nišu

Večernje novosti 06.05.2017
Vlasti u Veogradu u narednim danima tražiće model za status ruskog osoblja u našoj zemlji. Ivica Dačić: Zapad osporava isto ono što smo njihovim misijama već omogućili. SRBIJA neće gasiti Srpsko-ruski centar u Nišu uprkos pritiscima pojedinih… »

Požar u Moskvi, troje povređeno

Večernje novosti 06.05.2017
Tri osobe su povređene, a oko 80 evakuisano zbog požara koji je izbio u jednom od solitera na jugozapadu Moskve. Tri osobe su povređene, a oko 80 evakuisano zbog požara koji je izbio u jednom od solitera na jugozapadu Moskve, saopštilo je danas rusko… »

Pronađena nacistička obeležja u kasarni nemačke vojske

Večernje novosti 06.05.2017
Istražitelji nemačke vojske pronašli su u jednoj kasarni u Donauešingenu znamenje iz perioda nacističkog Vermahta. Istražitelji nemačke vojske pronašli su u jednoj kasarni u Donauešingenu znamenje iz perioda nacističkog Vermahta, prenosi Špigl… »

Borković bez bodova u Belgiji

Večernje novosti 06.05.2017
Naš automoblista nije uspeo da dođe do poena trećeg trkačkog vikenda na stazi “Spa Frankošamp”. NAŠ automoblista Dušan Borković nije uspeo da osvoji bodove trećeg trkačkog vikenda u Belgiji u TCR šampionatu. Borković je juče na stazi Spa… »

VMRO-DPMNE: Džaferi će voditi sednice i na albanskom

Večernje novosti 06.05.2017
Stranka Nikole Gruevskog VMRO-DPMNE tvrdi da je u Makedoniji "počela realizacija Tiranske platforme" i da "pristižu fakture za antidržavno i izdajničko ponašanje SDSM i Zorana Zaeva" Stranka bivšeg makedonskog premijera Nikole Gruevskog VMRO-DPMNE… »

Preko 378.000 ljudi radi na obezbeđivanju parade u Moskvi

Večernje novosti 06.05.2017
Više od 378.000 zaposlenih iz više vladinih agencija i službi radi na obezbeđivanju parade povodom Dana pobede u Moskvi. Više od 378.000 zaposlenih iz više vladinih agencija i službi radi na obezbeđivanju parade povodom Dana pobede u Moskvi… »

Pokrajinska vlada: DS ponovo pokušava da unese zabunu

Večernje novosti 06.05.2017
Vlada Pokrajine Vojvodine optužila je Demokratsku stranku da ponovo pokušava da omalovažavanjem ospori rad celog zdravstvenog sistema Srbije. Vlada Pokrajine Vojvodine optužila je danas "moralno poraženu i politički pregaženu, ali pored toga i… »

Stanković:Stanje na jugu stabilno, i bez indicija da će biti drugačije

Večernje novosti 06.05.2017
Predsednik vladinog Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković izjavio je da je situacija na jugu Srbije stabilna. Predsednik vladinog Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković… »

Nemačka bi da London plati ako želi na tržiste EU

Večernje novosti 06.05.2017
Zvaničnici nemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom evropskom tržištu ako to plati. Zvaničnici nemačke vlade predložili su da se Velikoj Britaniji omogući pristup jedinstvenom evropskom tržištu ako to… »

Devet dana žalosti "London bridž" je pao - Šta kada kraljica umre?

Večernje novosti 06.05.2017
Kada engleska kraljica Elizabeta 2. umre, na snagu stupa plan "London bridž", što je kodni naziv, a trajaće devet dana do kraljičine sahrane. Kada engleska kraljica Elizabeta 2. umre, na snagu stupa plan "London bridž", što je kodni naziv, a… »