Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 06.05.2017

Merkel: Pokazati odbrambenu spremnost i volju za dijalogom

Večernje novosti 06.05.2017
NATO bi sa jedne strane trebalo da demonstrira odbrambenu spremnost, a sa druge, ne bi trebalo da prekine dijalog sa Rusijom. NATO bi sa jedne strane trebalo da demonstrira odbrambenu spremnost, a sa druge, ne bi trebalo da prekine dijalog sa Rusijom… »

Sputnjiku odbijene stalne akreditacije za Senat

Večernje novosti 06.05.2017
Ruskoj medijskoj kući Sputnjik odbijen je zahtev za izdavanje stalnih novinarskih propusnica za ulazak u američki Senat. Ruskoj medijskoj kući Sputnjik odbijen je zahtev za izdavanje stalnih novinarskih propusnica za ulazak u američki Senat, prenosi… »

Udovičić: Beograd centar svetskog veslanja

Večernje novosti 06.05.2017
Publika na Savskom jezeru ima priliku da gleda spektakularno tkamičenje svetske veslačke elite - kaže ministar omladine i sporta. Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić izjavio je da je Svetski kup u veslanju, koji se trenutno održava u Beogradu… »

Do "Soluna" na tri jezika

Večernje novosti 06.05.2017
Projekat novozelandskog teatra "Equal Voice Arts" na sceni Narodnog pozorišta. NOVOZELANDSKO inovativno, inkluzivno, profesionalno pozorište gluvih i čujućih "Equal Voices Arts", koje prvi put u okviru svoje evropske turneje posećuje Srbiju, gostuje… »

Noć u Beogradu Devet povređenih u četiri saobraćajne nezgode

Večernje novosti 06.05.2017
Devet osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, dok u jednoj nije bilo povređenih. Devet osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, dok u jednoj nije bilo povređenih, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada… »

Poetski pomen: Pozdrav Raičkoviću

Večernje novosti 06.05.2017
Tradicionalni susret "Đurđevdan kod Stevana" - sećanje i poetski pozdrav Stevanu Raičkoviću, održaće se danas (subota, 6. maj) od 11 časova na Kalemegdanu. TRADICIONALNI susret "Đurđevdan kod Stevana" - sećanje i poetski pozdrav Stevanu… »

Dvostruki ubica umakao na Kosovo

Večernje novosti 05.05.2017
Nastavljena potraga za Goranom Petrovićem (24) koji je kod Bujanovca ubio suprugu Jovanu i taštu Dušicu. Zbog pomaganja uhapšen taksista S. C. Goranova ćerka, koju je ranio, nije životno ugrožena. GORAN Petrović (24) koji je u četvrtak veče na… »

Zvezda pod imperativom pobede protiv Voždovca: Možda i sa dva špica

Večernje novosti 06.05.2017
Moguća promena sistema zbog veštačke trave i užeg terena. Neće nam biti lako - kaže Miodrag Božović. SA krova Tržnog centra na Voždovcu bolje se vidi titula, znaju to dobro u Crvenoj zvezdi, ali isto tako su svesni da će posrnuli "zmajevi"… »

Naši najbolji veslači odlični na sk u Beogradu: Dva čamca za medalje

Večernje novosti 06.05.2017
Za odličje će se sutra boriti Beđik i Vasić u dvojcu bez kormilara i Marko Marjanović u skifu. CILj je ispunjen. Dva naša čamca plasirala su se u A finale na Svetskom kupu u veslanju u Beogradu. Za medalju će se sutra boriti Nenad Beđik i Miloš… »

Partijska disciplina Plenković ne sme da izbaci Hasanbegovića jer gubi većinu?

Večernje novosti 06.05.2017
Poslanik Sabora iz redova HDZ Zlatko Hasanbegović izjavio je da ne očekuje da će biti izbačen iz stranke zbog kandidovanja na Listi grupe birača za zagrebačku Gradsku skupštinu. Premijer hrvatske vlade Andrej Plenković izjavio je danas, povodom… »