Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 06.05.2017

Nastavljeno suđenje Prikazana likvidacija Bojovića

Večernje novosti 05.05.2017
Suđenje optuženima za ubistvo Nikole Bojovića, nastavljeno je u Specijalnom sudu prikazivanjem snimka ovog zločina. CUĐENjE optuženima za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, 29. aprila 2013. godine u centru Beograda, nastavljeno… »

Pobeglo 440, potera za još 200 zatvorenika traje (foto)

Večernje novosti 06.05.2017
Za više od 200 zatvorenika koji su na Sumatri, ostrvu u Indoneziji, provalili kapiju u okviru zatvorskog kompleksa i pobegli, još uvek se traga. Za više od 200 zatvorenika koji su na Sumatri, ostrvu u Indoneziji, provalili kapiju u okviru zatvorskog… »

Vesić: Rekordna godina po broju građevinskih dozvola

Večernje novosti 06.05.2017
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će ova godina biti rekordna po broju izdatih građevinskih dozvola. Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će ova godina biti rekordna po broju izdatih građevinskih dozvola. Gostujući na Pinku… »

Pljevlja: Povećala sebi platu, pa otišla na porodiljsko

Večernje novosti 06.05.2017
Pooštrena kazna okrivljenoj za zloupotrebu položaja u privrednom poslovanju u Pljevljima. Jelena Bujišić moraće na pet meseci u zatvor. PLjEVLjA - Bjelopoljski Viši sud uvažio je žalbu osnovnog državnog tužioca i preinačio presudu Osnovnog suda… »

Novi udar groma u dva dana kod Niša: Zapalila se kuća, nema povređenih

Večernje novosti 05.05.2017
Grom udario u kuću u Donjem Međurovu u okolini Niša u petak oko 17 časova, ali na sreću nije bilo povređenih. NIŠ – Grom je udario u kuću Ljiljane Stojiljković (62) u petak oko 17 sati u Donjem Međurovu u okolini Niša. Na sreću nije bilo… »

Albanija: Zaplenjeno 77 kilograma kanabisa

Večernje novosti 06.05.2017
Albanska policija zaplenila je 77 kilograma kanabisa u gradu Vljora i uhapsila četiri osobe. Albanska policija zaplenila je 77 kilograma kanabisa u gradu Vljora i uhapsila četiri osobe, prenosi ATA. U saopštenju policije kaže se da je na osnovu… »

Od juna žene bezbednije

Večernje novosti 06.05.2017
Suzana Paunović, Kancelarija za ljudska i manjinska prava. Po novom zakonu, odgovornost i zbog nereagovanja. NOVI Zakon o sprečavanju nasilja u porodici stupa na snagu prvog juna, a Suzana Paunović, direktorka kancelarije za ljudska i manjinska prava… »

Pokrajini jedini izbor MTS

Večernje novosti 06.05.2017
Šta se dešava s korisnicima "Telenora" i "Vipa" posle gašenja signala na KiM. Na KiM se mobilni saobraćaj koristi pod nepromenjenim uslovima. KORISNICI mobilne telefonije na Kosovu i Metohiji neće osećati posledice zbog prekidanja emitovanja signala… »

Težak žreb za Novaka u Madridu

Večernje novosti 05.05.2017
Srbin slobodan na startu, posle čega ga čekaju Almagro ili Robredo. U trećem kolu bi rival mogao da mu bude Monfis, u četvrtfinalu Nišikori ili Conga, a u polufinalu Nadal ili Raonić. Neće imati Novak Đoković lak zadatak na putu ka odbrani titule… »

"Novosti" saznaju u Makedoniju ušlo 800 naoružanih Albanaca

Večernje novosti 05.05.2017
Naši bezbednjaci registrovali pokrete veterana Oslobodilačke vojske Kosova. Nosili automatske puške i tovare sa oružjem. Skoplje obavešteno, ali nema reakcije. SRPSKE službe bezbednosti otkrile su da je oko 800 naoružanih veterana ozloglašene OVK… »