Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 06.05.2017

Promene u stručnom štabu: Agasi u Noletovom timu?

Večernje novosti 05.05.2017
Prema saznanjima "Novosti", uskoro bi mogla da počne probna saradnja sa Amerikancem koji bi kasnije preuzeo bitnu ulogu. NOVAK Đoković, jedan do najboljih tenisira u istoriji, posle turnira u Monte Karlu stavio je tačku na impresivnu saradnju sa… »

Više grobnih mesta na opštini Grocka

Večernje novosti 06.05.2017
Grad predlaže izgradnju novog groblja na granici između Leštana i Kaluđerice. Radovi počinju kad se reše imovinsko-pravni odnosi. NEDOSTATAK grobnih mesta u Grockoj trebalo bi da postane prošlost za stanovnike ove opštine, jer je grad dao predlog… »

"Odbrojavanje" do starta fabrike vode u Zrenjaninu

Večernje novosti 06.05.2017
U Zrenjaninu počelo odbrojavanje do starta prečistača, najznačajnijeg gradskog komunalnog objekta. U probnom radu postrojenje će se naći do 15. maja. Cena kubika česmovače najmanje 77 dinara. POČELO je "odbrojavanje" do starta fabrike vode… »

Gde je udario grom rode svile gnezdo

Večernje novosti 06.05.2017
Gnezdo na dimnjaku stare sušare u Bašaidu, posle udara groma, ponovo je počeo da obnavlja par roda koji ga je tu i svio. KIKINDA - Gnezdo na dimnjaku stare sušare u Bašaidu, posle udara groma, ponovo je juče počeo da obnavlja par roda koji ga je tu… »

"Novosti" saznaju "Dajners" više ne prolazi

Večernje novosti 06.05.2017
Trgovci u Srbiji odbijaju poznate kartice jer ne mogu da naplate svoj novac. Sumnja da je "Dajners klub" utajio svoje obaveze, i naduvavao završne račune. NA kasama u trgovinama ne može više da se plaća "Dajners" karticama, saznaju "Novosti". Razlog… »

Prolećno roštiljanje

Večernje novosti 06.05.2017
Počela je sezona roštilja, pa predlažemo da napravite: juneće ražnjiće, aromatično belo meso, gurmanske odreske, pileća krilca, teleće kotlete, grilovano povrće ili marinirane batake. Juneći ražnjići Za 4 osobe potrebno je - Za sos: 130 ml… »

Požeška bliže Novom Beogradu

Večernje novosti 06.05.2017
Putari privode kraju radove na više lokacija duž deonice severnog pristupa Mostu na Adi. Deonica od Tošinog bunara do Ulice Đorđa Stanojevića trebalo bi da bude gotova u junu. NEDOSTAJUĆA karika Unutrašnjeg magistralnog poluprstena, odnosno… »

Leto bez sladoleda na Adi?

Večernje novosti 06.05.2017
Propao i četvrti poziv za proizvođače poslastica na Savskom jezeru. Šta će se dalje događati znaće se posle sednice Nadzornog odbora preduzeća „Ada Ciganlija”. NI četvrti krug javnog poziva za nadmetanje radi delatnosti prodaje industrijskog… »

Naprednjaci bili uzdržani

Večernje novosti 06.05.2017
Odbornici su na poslednjoj sednici Skupštine u Paraćinu, većinom glasova, pokrenuli inicijativu za uspostavljanje saradnje sa gradovima i opštinama u slivu Velike Morave. PARAĆIN - Odbornici ovdašnjeg parlamenta su na poslednjoj sednici Skupštine… »

Još nije mrak

Večernje novosti 06.05.2017
Od ponedeljka u Beogradu jubilarni 10. Beldoks. Pred publikom 89 ostvarenja iz 40 zemalja. PRIČOM "Još jednom s emocijom" reditelja Endrjua Dominika, koja osvetljava nastanak danas već kultnog albuma "Skeleton Tree" Nika Kejva, u ponedeljak, 8. maja u… »