Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 06.05.2017

Još samo korak do leve obale

Večernje novosti 06.05.2017
Napreduje izgradnja mosta na Drini između Srbije i Republike Srpske, kod Ljubovije. Reka će biti premoštena za najkasnije mesec i po. Srbija platila sve 2015. RADOVI na izgradnji mosta na Drini, između Ljubovije i Bratunca, u Srpskoj, u punom su… »

Samoubistvo u Beogradu! Idem ja odavde... rekao je stariji muškarac i bacio se sa drugog sprata bolnice "Sveti Sava"!

Večernje novosti 06.05.2017
Strašna tragedija dogodila se jutros u Beogradu, kada stariji pacijent skočio sa drugog sprata bolnice "Sveti Sava" i na mestu ostao mrtav. Strašna tragedija dogodila se jutros u Beogradu, kada stariji pacijent skočio sa drugog sprata bolnice "Sveti… »

SNSD zbog "Ljubije" traži savez sa sda

Večernje novosti 06.05.2017
Vladajuća koalicija u NSRS nema većinu za prodaju dela prijedorskog rudnika. VLADAJUĆA koalicija u Narodnoj skupštini Srpske, SNSD-DNS-SP, nema potrebne 42 ruke "za", kako bi se usvojila odluka Vlade RS da se firmi "Izrael investment grupa" proda 64,9… »

Na primorju Ruse različito broje

Večernje novosti 06.05.2017
Hotelijeri i trgovci nekretninama demantuju navode o poseti glavnih turista. Gosti iz nekad bratske zemlje, za 23,3 odsto imali više noćenja. ZATEGNUTI politički odnosi Podgorice i Moskve uneli su zebnju među turističke poslenike na crnogorskoj obali… »

Ivana Jordan: Čuvam sjaj u oku

Večernje novosti 06.05.2017
Kantautorka Ivana Jordan o novom singlu "Moj anđele", muzici i inspiraciji. NOVIM autorskim singlom "Moj anđele" u elektro-pop stilu, pevačica, tekstopisac i kompozitor Ivana Jordan najavila je povratak na muzičku scenu posle jednogodišnje pauze, ali… »

Kancelarija u spavaćoj sobi

Večernje novosti 06.05.2017
Ako radite od kuće, a nemate veliki stan, ponekad je jedino rešenje da radni prostor smestite u spavaću sobu. Uz nekoliko trikova možete zadržati intimu spavaće sobe i efikasnost u radu. U idealnim uslovima, spavaća soba i kancelarija trebalo bi da… »

Samanta Koli: Milevu Marić nisu dovoljno poštovali

Večernje novosti 06.05.2017
Glumica Samanta Koli o ulozi u seriji "Genije", koja se premijerno emituje na Nacionalnoj geografiji: Slovenske žene su pune ljubavi i veoma odane, duboko osećajne, a porodica im je vrlo važna. OTMENO lepu Britanku Samantu Koli primetili smo već u… »

Fondacija "Tijana Jurić" Krivični zakon treba menjati

Večernje novosti 06.05.2017
Fondacija "Tijana Jurić" u kampanji kako bi se najstrože kaznile ubice dece. NOVI SAD - Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i otac stradale devojčice, na tribini u KC Novog Sada, predočio je predložene izmene krivičnog zakona, koje se… »

Kadeti Srbije sutra igraju sa Nemačkom: Najteži ispit

Večernje novosti 06.05.2017
Gavrić: Nemci pokazali moć protiv BiH. Najvažnije je da pokažemo koliko vredimo. SRBIJA osvaja bodove i kada je igra ispod očekivanja. Kadetska reprezentacija koju predvodi selektor Perica Ognjenović startovala je pobedom protiv Republike Irske… »

Manastir Đurđevi stupovi "gazi" ka desetom veku

Večernje novosti 06.05.2017
Đurđevi stupovi, kod Berana, danas slave Đurđevdan i 804 godine postojanja. Litiju će predvoditi episkop budimljansko-nikšićki Joanikije. BERANE - Danas na Đurđevdan, manastir mučenik Đurđevi stupovi kod Berana, tako nazvan jer je upamtio pet… »