Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 12.07.2017

Sumnjivo otkrovenje: Mejlovi Trampovog sina svedoče da je želeo informacije o Hilari

Večernje novosti 11.07.2017
Rojters ipak navosi da u ovoj razmeni pošte postoji greška, ukazujući da Rusija, koja je prestala da bude monarhija, nema funkciju "krunskog tužioca", već funkciju javnog tužioca. Najstariji sin predsednika SAD Donalda Trampa jedva je čekao da se… »

Poslednja želja - zajedno u smrt

Večernje novosti 12.07.2017
Supružnici Dragica i Toma Stepanović pronađeni mrtvi u gerontološkom centru u Pančevu. Uviđaj pokazao da se dogodilo ubistvo, a zatim samoubistvo. BRAČNI par Toma (84) i Dragica (79) Stepanović pronađeni su u sredu ujutru mrtvi na terasi svog… »

Sorošu smetaju bilbordi: Zaprepastila ga “antisemitska kampanja u Mađarskoj

Večernje novosti 12.07.2017
Na ulicama mađarskih gradova postavljeni su nedavno bilbordi sa slikom nasmejanog Soroša i natpisom "Ne dozvolimo da se Soroš smeje poslednji" Američki milijarder Džordž Soroš kritikovao je mađarsku vladu zbog medijske kampanje protiv njega za… »

Kuburović: Promena Ustava je obaveza preuzeta poglavljem 23

Večernje novosti 12.07.2017
Ministarka pravde precizirala je da je tim poglavljem predviđeno da se najviši pravni dokument menja na način koji bi isključio uticaj vlasti na sudstvo u pogledu sastava Višeg saveta sudstva. Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas da… »

Muke mladog Miladinovića: Srbin eliminisan u drugom kolu juniorskog Vimbldona

Večernje novosti 12.07.2017
Talentovani srpski teniser poražen od Mekhjua – 0:2. Prekidi zbog crnog veša, povraćanja sakupljača loptica i kiše. KAO da se sve okrenulo protiv mladog srpskog tenisera Marka Miladinovića. Talentovani as poražen je u drugom kolu juniorskog… »

Novosti saznaju: Vučić pokreće veliki dijalog o KiM u septembru

Večernje novosti 12.07.2017
Predsednik Srbije uskoro otvara seriju razgovora o najvažnijim državnim pitanjima. Želi da čuje stavove parlamentarnih stranaka, akademika, Crkve, civilnog sektora... PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić će već prvih dana septembra pokrenuti široki… »

Ušteda zidanjem od temelja do krova

Večernje novosti 12.07.2017
Oko 50.000 evra potrebno je da bi se kupili plac i građevinski materijal za izgradnju prosečne kuće sa četiri sobe. Od novca za kupovinu stana od 40 kvadrata, može da se podigne kuća od 100. STANOVANjE u kući i lagodnost koju ovakav život nudi u… »

“Kliks”: Obustavlja se istraga protiv Dodika i Cvijanović

Večernje novosti 11.07.2017
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine obustavlja istragu protiv predsednika i premijerke Republika Srpska Milorada Dodika i Željke Cvijanović, objavio je portal “Klix.ba” pozivajući se na više izvora. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine obustavlja istragu… »

Novi Srbin u NBA: Zagorac dve godine u Memfisu

Večernje novosti 12.07.2017
Doskorašnji kapiten Mega Bemaksa je zadovoljio ukuse trenera u Letnjoj ligi i dobio ugovor. Kolonija Srba u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu je sve veća! Posle Miloša Teodosića (Klipersi) i Bogdana Bogdanovića (Sakramento) u NBA ligi ćemo od… »

Ništa od pomirenja sa Jarićem: Adrijana Lima otputovala kod dečka u Tursku (foto+video)

Večernje novosti 12.07.2017
Bivša srpska snajka odmor nastavlja u Turskoj gde uživa sa novim dečkom. BIVŠA srpska snajka Adrijana Lima nakon odmora u Crnoj Gori koji je provela sa bivšim suprugom Markom Jarićem i ćerkicama, otputovala je u Tursku. Fotografije i snimak sa… »