Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 12.07.2017

Novak ne podržava pravilo da se peti set igra na razliku umesto taj-brejka: Hoćete dramu, a naša tela?

Večernje novosti 12.07.2017
Taj igrač koji je pobedio posle pet sati sutradan ili kroz dva dana mora da igra opet. Možda je lepo za gledaoce, ali to i nije baš nešto što telu odgovara – kaže srpski as. OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA OD kada su Džon Izner i Nikolas Mahu pružili… »

Tezge pune, mušterija malo

Večernje novosti 12.07.2017
Prodavci na prestoničkim tržnicama se dobro snabdeli voćem i povrćem, a protiv julske žege se bore na različite načine. Česme, "klime" i vitrine rade, ali to nije dovoljno da se ljudi rashlade. KIPTI znoj s prodavaca na pijacama Kalenić i… »

Nema više varnica sa Beogradom

Večernje novosti 12.07.2017
Protekla prva godina mandata Skupštine Vojvodine u znaku koalicije koju vode naprednjaci. Uspostavljena saradnja sa republičkom Vladom o svim važnim pitanjima. U PRVOJ godini mandata novog saziva pokrajinskog parlamenta u kojem naprednjaci sa… »

Antarktik zauvek promenio izgled

Večernje novosti 12.07.2017
NASA zabeležila odvajanje dosad najveće sante površine 5.800 kvadratnih metara. SANTA ogromnih razmera - površine 5.800 kvadratnih metara, ili veličine 80 Menhetna - odlomila se od Antarktika. To je potpuno i zauvek izmenilo njegov oblik. Evropska… »

Zrenjanin: Na prodaju šest lokala

Večernje novosti 12.07.2017
Zrenjanin traži kupca za poslovni prostor u koji grad nema računa da ulaže. Teško do zakupca jer su na neatraktivnom mestu ili su devastirani. U VIŠEGODIŠNjOJ uzaludnoj potrazi za rešenjem problema održavanja poslovnog prostora, u Zrenjaninu su… »

Ženi smrskao glavu zbog ljubomore

Večernje novosti 12.07.2017
Prema navodima optužnice, Živković je posle dugogodišnjeg psihičkog i fizičkog zlostavljanja, supruzi smrskao glavu metalnom šipkom. GORAN Živković (53) iz Medoševca kod Niša izveden je u sredu pred Veliko veće Višeg suda u Nišu kojem je… »

Prizovite ljubav i mir u spavaću sobu

Večernje novosti 12.07.2017
Feng šui pravila uređenja prostora za bračne partnere. Važno je da svaka stvar bude na svom mestu, jer nered može da izazove nesanicu i svađu. Nikako se ne preporučuju otvorene police. KADA je energija u spavaćoj sobi pozitivna, i odnosi između… »

Srpske rakete na bugarskim lanserima

Večernje novosti 12.07.2017
Vojska nema uslova za gađanje, pa raketne jedinice uvežbava u susedstvu. Srbija je bila zainteresovana i za poligone u Makedoniji i Crnoj Gori. SRPSKO-BUGARSKA vežba jedinica PVO na poligonu Šabla na Crnom moru jedina je prilika za uvežbavanje… »

Zavod za zapošljavanje u CG: Još 4.000 radnih mesta za sezonce

Večernje novosti 12.07.2017
U Crnoj Gori i ove godine ima posla za 10.000 sezonskih radnika. Nezaposleni radije biraju rad na primorju, nego na njivi. PODGORICA - OD početka godine na sezonskim poslovima u Crnoj Gori angažovano je 6.574 nezaposlenih sa evidencije Zavoda za… »

Milan želi defanzivca Juventusa: Daju dvojicu za Bonućija

Večernje novosti 12.07.2017
Milanezi su “Staroj dami” ponudili Alesija Romanjolija i Matiju de Šilja za Leonarda Bonućija. JUVENTUS je dobio ponudu Milana za štopera Leonarda Bonućija (30), ali ne u novcu, već u igračima, jer je spreman da u suprotnom pravcu pošalje… »