Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 12.07.2017

Ambasador SAD posetio Petnicu

Večernje novosti 12.07.2017
Kajl Skat je prilikom obilaska laboratorije pričao sa učenicima i pitao ih šta misle o budućnosti civilizacije. AMBASADOR SAD Kajl Skat juče je posetio Istraživačku stanicu Petnica, odnosno polaznike programa iz biologije, hemije, računarstva… »

Daglas Kosta stigao u Torino, potpis posle lekarskih pregleda

Večernje novosti 12.07.2017
Daglas Kosta u Torino dolazi na dvogodišnju pozajmicu za šest miliona evra, s tim da Juventus ima obavezu da ga kasnije otkupi za još 40 miliona. Brazilski fudbaler Daglas Kosta preći će iz minhenskog Bajerna u Juventus, čim prođe lekarske… »

Podgorica: Ugašeno 67 požara za 24 sata

Večernje novosti 12.07.2017
Podgorički vatrogasci oborili su rekord - u prethodna 24 sata intervenisali su na 67 lokacija, a izveli su i jednu spasilačku akciju. Podgorički vatrogasci oborili su rekord - u prethodna 24 sata intervenisali su na 67 lokacija, a izveli su i jednu… »

Košmar na javi: Čuo krckanje i probudio se sa glavom u čeljustima medveda

Večernje novosti 12.07.2017
Mladi Amerikanac je jedva preživeo bliski susret nakon što ga je zver vukla po zemlji. MLADIĆA zaposlenog u jednom šumskom izletištu u Koloradu probudilo je krckanje, a kada je otvorio oči saznao je da mu crni medved drži glavu u čeljustima… »

''Gangnam stajl'' više nije najgledaniji na ''Jutjubu''

Večernje novosti 11.07.2017
Spot za pesmu “See you again” repera Viz Kalife oborio rekord pevača Psaja. SPOT za planetarni hit “Gangam stajl” južnokorejskog pevača Psaja (40) više nije najgledaniji na “Jutjubu”, rekord je oborio video-klip “See you again” repera… »

Unuku Envera Hodže 10 godina zatvora zbog trgovine kokainom

Večernje novosti 11.07.2017
Sud za teške zločine u Tirani osudio je još osmoricu njegovih saučesnika među kojima su i dva Kolumbijca, na zatvorske kazne između 10 i 13 godina. Unuk bivšeg predsednika Albanije Envera Hodže osuđen je danas u Tirani na deset godina zatvora… »

Vss: “UNIQA” uz “delfine”

Večernje novosti 12.07.2017
Ugovor u kući vaterpola potpisali su Sonja Marić i Nemanja Marjan. "UNIQA" osiguranje potpisalo je ugovor s Vaterpolo savezom Srbije i na taj način postalo zvanično osiguranje naše vaterpolo reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Budimpešti. Pored… »

Aplikacija "FilterApp" već ima 2.000 aktivnih korisnika

Večernje novosti 11.07.2017
Prvu mobilnu aplikaciju posvećenu kulturi - "FilterApp" Beograđani i posetioci srpske prestonice skinuli su više od 2.000 puta sa "Google Play" prodavnice. Prvu mobilnu aplikaciju posvećenu kulturi - "FilterApp" Beograđani i posetioci srpske… »

Nigerija: U napadima Boko harama poginulo 19, ranjeno 23

Večernje novosti 12.07.2017
U seriji napada bombaša samoubica terorističke grupe Boko haram, poginulo je 19 osoba u Nigeriji. U seriji napada bombaša samoubica terorističke grupe Boko haram, poginulo je 19 osoba u Nigeriji, saopštila je policija te države. U napadima koji su… »

KS BiH u velikim finansijskim problemima: Pod zankom pitanja učešće u predkvalifikacijama za SP

Večernje novosti 12.07.2017
Ukoliko se nešto drastično ne promeni u narednim danima, a kakva je situacija trenutno nisam optimista da će se to desiti – kaže potpredsednik Saveza Sejo Bukva. Košarkaški savez Bosne i Hercegovine nalazi se u velikim finansijskim problemima… »