Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.09.2017

Rendulić potpisao za Rad

Večernje novosti 01.09.2017
Rad je prodao kapitena Maraša u Šaveš, ali je angažovao iskusnog Zorana Rendulića, koji je posle napuštanja Ordabasija stigao kao slobodan igrač. FINIŠ srpske transfer pijace obeležio je Partizan, dovođenjem Zorana Tošića, Milana Mitrovića… »

Ronaldo prestigao Pelea, juri Puškaša

Večernje novosti 01.09.2017
Kristijano Ronaldo het-trikom protiv Farana došao do 78. gola za Portugaliju. Pele 77 puta bio strelac, u Evropi i dalje prvi slavni Mađar(84). PORTUGALSKA mašina za golove, Kristijano Ronaldo, nastavio je da ispisuje stranice fudbalske istorije. Na… »

Izazvao požar da bi ga pronašli: Poljak iza rešetaka 30 dana

Večernje novosti 01.09.2017
Poljski državljanin Šidlo David Zbignjev (27) koji je u Crnu Goru došao kao turista, završio je iza rešetaka, a na teret mu se stavlja teško krivično delo protiv opšte sigurnosti. BAR – Poljski državljanin Šidlo David Zbignjev (27) koji je u… »

Hobi postao unosan posao

Večernje novosti 01.09.2017
Imaju 15.000 komada rasada, što je dovoljno za dodatni prihod. KIKINDA - Ova godina bila je povoljna za proizvodnju ruža, jer nije bilo padavina koje prouzrokuju bolesti, a vlasnik rasadnika Nenad Mijuc kaže da je pre devet godina počeo da se bavi… »

"Novosti" sa kuvarom predsednika Srbije: Šef voli kad zaljutim (foto)

Večernje novosti 01.09.2017
"Novosti" sa Ivicom Krstićem (38), iz Bojnika, ličnim kuvarom predsednika Srbije, koji ga je javno pohvalio u Leskovcu. ON jedini može Aleksandru Vučiću da "zaprži" čorbu, da mu "zaljuti", a da se on ne naljuti. Naprotiv, dobija čak i pljesak za… »

Papa: Psihoanalitičarka Jevrejka mi je razjasnila neke stvari

Večernje novosti 01.09.2017
Papa Franja je ispričao da je kada je imao 42 godine imao nedeljne seanse sa jednom psihoanalitičarkom Jevrejkom, koja mu je, kako je rekao, "razjasnila neke stvari" Papa Franja je ispričao da je kada je imao 42 godine imao nedeljne seanse sa jednom… »

Savet plus Šta sve može omekšivač za veš

Večernje novosti 01.09.2017
Omekšivač odeći daje posebnu mekoću i prijatan miris, ali ima još mnogo načina na koji možete da ga upotrebite u kući. Omekšivač odeći daje posebnu mekoću i prijatan miris, ali ima još mnogo načina na koji možete da ga upotrebite u kući. *… »

Novi rijaliti: Beba među starletama

Večernje novosti 01.09.2017
Ostalo je još pet dana do početka emitovanja dugo najavljivanog rijalitija "Zadruga", sa kojim se Pink nameračio da i u novoj sezoni zadrži poziciju najgledanije komercijalne televizije. OSTALO je još pet dana do početka emitovanja dugo… »

Zbog toga što ga je „navukao“ na cigarete, čovek koji boluje od raka grla ubio prijatelja

Večernje novosti 01.09.2017
Kriveći ga za svoju bolest, muškarac je bez oklevanja ubio svog prijatelja. MUSTAKEM Ahmad (25) iz Indije bio je toliko ljut kada su mu lekari otkrili da boluje od raka grla da je u napadu besa upucao i ubio svog prijatelja poznatog kao Inajat pored… »

Špijunka: Ljajić video "more" u banji

Večernje novosti 01.09.2017
Tokom obilaska novog velnes centra u Prolom Banji, ministru turizma Rasimu Ljajiću domaćini su pokazali i jedan poseban veći đakuzi sa slanom vodom, koji su nazvali „prolom more”. KADA je pošao u Prolom Banju da otvori novi velnes centar u okviru… »