Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.09.2017

Ognjenovićeva dobila veliko priznanje CEV

Večernje novosti 01.09.2017
Bivši kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije na Kongresu CEV u Krakovu izabrana je za sekretara sportske komisije te organizacije. Bivši kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović na Kongresu CEV u Krakovu izabrana je… »

Arturo Vidal na meti kritika u Čileu zbog autogola: Ne brinite, neću dugo, uskoro odlazim

Večernje novosti 01.09.2017
Čilanski fudbaler najavio je povlačenje iz reprezentacije posle autogola u porazu od Paragvaja (0:3) u južnoameričkim kvalifikacijama za SP naredne godine. Čilanski fudbaler Arturo Vidal najavio je povlačenje iz reprezentacije posle autogola u… »

Matić najbolji fudbaler Superlige u avgustu

Večernje novosti 01.09.2017
Napadač šabačke Mačve je, u najneizvesnijoj trci otkad je pre četiri godine ustanovljeno priznanje, pobedio zahvaljujući poenima u poslednjem krugu glasanja. Napadač šabačke Mačve Bojan Matić izabran je za najboljeg igrača avgusta u… »

Evakuacija u švajcarskim Alpima zbog novih odrona

Večernje novosti 01.09.2017
Zbog novih odrona u švajcarskim Alpima, naložena je evakuacija iz doline u kojoj su komadi stena i mulj zatrpali osam alpinista pre nedelju dana. BERN - Zbog novih odrona u švajcarskim Alpima, naložena je evakuacija iz doline u kojoj su komadi stena i… »

Letelice iz doba Staljina: "Smešni" avion s. Koreje mogao bi da bude smrtonosno oružje (video)

Večernje novosti 01.09.2017
Naizgled smešan avion Antonov An-2 mogao bi da bude najsmrtonosnije oružje Severne Koreje koje je nedavno testirao lider Severne Koreje Kim Džong-un, u jeku jačanja napetosti sa SAD. Naizgled smešan avion Antonov An-2 mogao bi da bude najsmrtonosnije… »

Tači najavio referendum o konačnom sporazumu sa Beogradom

Večernje novosti 31.08.2017
Navodi se da je Tači poruku o mogućem referendumu izneo u javnost samo nekoliko sati nakon sastanka u Briselu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Visokom predstavnicom za spoljnu politiku i bezbednost EU. Predsednik privremenih institucija na… »

Čović: Arapi se sistemski i organizovano naseljavaju u BiH

Večernje novosti 01.09.2017
Predsedavajući Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović izjavio je da vlast mora u skladu sa zakonima BiH da kontroliše organizovano naseljavanje Arapa u toj državi. Predsedavajući Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan… »

Trio stigao u Čukarički

Večernje novosti 01.09.2017
Nakon što je napadač Ognjen Ožegović otišao u Partizan, poslednjeg dana prelaznog roka „brđani” su angažovali Nenada Adamovića, Lazara Đokića i Petra Mićina. Fudbalski klub Čukarički, nakon što je napadač Ognjen Ožegović otišao u… »

Sprema li se nova katastrofa? Uragan Irma grabi prema Karibima (foto/video)

Večernje novosti 31.08.2017
Navodi se da se uragan nalazi na oko 1.160 kilometara zapadno od grupe ostrva Kabo Verde i da izaziva vetrove maksimalne brzine od 185 kilometara na čas. Uragan Irma danas je nad istočnim delom Atlantskog okeana ojačao na kategoriju 3 i ide ka… »

EPS-u odobreno poskupljenje struje

Večernje novosti 31.08.2017
Savet Agencije za energetiku Srbije odobrio je zahtev EPS-a da struja od 1. oktobra za domaćinstva i male kupce poskupi u proseku za dva odsto. SAVET Agencije za energetiku Srbije odobrio je zahtev EPS-a da struja od 1. oktobra za domaćinstva i male… »