Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.09.2017

Austrija: Čovek osuđen zbog nacističke slike

Večernje novosti 01.09.2017
Austrijski sud danas osudio je čoveka zbog fotografije gde nosi šešir sa slikom kukastog krsta i mrtvačkih glava, a pored je poruka: "drage izbeglice, prepoznaćete vaše socijalne radnike po ovim šeširima" Austrijski sud danas osudio je čoveka na… »

Đorđević: Ponosan sam na moje igrače, ne možemo da se oslanjamo na napad ovoliko

Večernje novosti 01.09.2017
Naš cilj ne treba da bude dati 92, već ne primiti 82 poena, treba da spuštamo na 70 primljenih i u tome tražimo našu snagu. Ne brinem za Bogdanovića, mlad je i može da cepa – poručio je selektor Srbije. OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI"… »

"Novosti" saznaju Koljenšić priznao da je učestvovao u ubistvu Bojovića

Večernje novosti 01.09.2017
Nikšićanin Ratko Koljenšić (42) odlučio je da prizna da je, na traženje Slobodana Šaranovića, 29. aprila 2013. godine učestvovao u ubistvu Nikole Bojovića u Beogradu. Nikšićanin Ratko Koljenšić (42) odlučio je da prizna da je, na traženje… »

Hag: Nismo tražili Šešelja

Večernje novosti 01.09.2017
Za "Novosti" iz Haga demantuju da su za februar zakazali izricanje nove presude vođi radikala. Lider SRS: Nikakav kontakt sa Tribunalom nemam već godinu dana. ŽALBENO veće Mehanizma za međunarodne krivične sudove koje razmatra žalbu u slučaju… »

Ivana ne da dijamante

Večernje novosti 01.09.2017
Španovićeva večeras (18.45) u finalu Dijamantske lige u Briselu brani trofej. Prvi put posle nesrećnog finala SP, Srpkinja izlazi na crtu Amerikankama. FINALE Dijamantske lige doneće odgovor na pitanje Milojka Pantića da li Amerikanka Britni Ris… »

Tuča francuskih poslanika, jedan uhapšen(video)

Večernje novosti 01.09.2017
Jedan francuski poslanik je danas uhapšen nakon tuče sa drugim političarem, saopštila je pariska policija. Jedan francuski poslanik je danas uhapšen nakon tuče sa drugim političarem, saopštila je pariska policija. Poslanik Mjid el Gerab, član… »

Još dva Nemca uhapšena u Turskoj, "razlozi politički"

Večernje novosti 01.09.2017
Još dva nemačka državljanina uhapšena su u Turskoj "iz političkih razloga", saopštio je danas Berlin, javlja AFP uz napomenu da je time ukupan broj nemačkih političkih pritvorenika u Turskoj porastao na 12. Još dva nemačka državljanina… »

Šarčević: Reforme da znanje bude primenjivo i da duže traje

Večernje novosti 01.09.2017
Đaci se danas vraćaju u školske klupe a ministar prosvete Mladen Šarčević poželeo im je srećnu i uspešnu novu školsku godinu i poručio da je cilj reforme obrazovanja da im se olakša školovanje. Đaci se danas vraćaju u školske klupe a… »

Koridor 10 daje krila jugoistoku Srbije

Večernje novosti 01.09.2017
Izgradnja Koridora 10, koja je već pri samom kraju, daće jak impuls ekonomskom razvoju nekada siromašnom, a sada gradu u kome su prosečne plate, ispred Novog Sada, a odmah iza Beograda - Pirotu. PIROT - Izgradnja Koridora 10, koja je već pri samom… »

Oboren rekord FOTO: Ispečena pljeskavica od 65 kilograma

Večernje novosti 31.08.2017
Pljeskavica je pre pečenja težila 65 kilograma sa prečnikom od 191 centimetra a debljina 2,6 centimetra. PREDRAG Lazarević, Ljubiša Đorđević i Bojan Živković iz restorana "Koliba" ispekli su pljeskavicu koja je pre pečenja težila 65 kilograma… »