Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.09.2017

Ugašeno 14 odeljenja u RS!

Večernje novosti 01.09.2017
U Republici Srpskoj nikada manje đaka prvaka, ali i osnovaca. Pedagoški zavod Srpske predložio izmenu nastavnog plana i programa. IAKO je tradiciionalno 1. septembar obično asocijacija na najlepši i najsrećniji dan, Republika Srpska je ovogodišnje… »

"Suvi genije": Zbog opklade seo na košnicu bez gaća (video)

Večernje novosti 01.09.2017
Ljudska glupost je neograničena, u šta nas je ponovo uverio jedan Novozelanđanin, koji je za 500 funti prihvatio da sedne na košnicu bez donjeg veša. Ljudska glupost je neograničena, u šta nas je ponovo uverio jedan Novozelanđanin, koji je za 500… »

Video: Bend "Hurts" objavio novi singl "Ready to go"

Večernje novosti 01.09.2017
Britanski sintpop bend "Hurts" predstavio je novi singl "Ready to go", a 29. septembra trebalo bi da objave četvrti po redu album pod imenom "Desire" Britanski sintpop bend "Hurts" predstavio je novi singl "Ready to go", a 29. septembra trebalo bi da… »

Ministar traži smenu 28 direktora škola

Večernje novosti 01.09.2017
Ministarstvo prosvete otkrilo propuste na maloj maturi. Školski odbori treba da kazne krivce. Analiza realizacije male mature započeta je zbog nerealno dobrih rezultata u pojedinim školama. DIREKTORI 28 osnovnih škola biće smenjeni zbog propusta na… »

Kolinda Grabar-Kitarović stavlja Srbiju u fokus spoljne politike

Večernje novosti 01.09.2017
Izvor iz kabineta hrvatske predsednice potvrdio pisanje "Novosti" od srede kada je najavljen poziv Vučiću da poseti Zagreb. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u predstojećem razdoblju fokus u spoljnoj politici usmeriće ka odnosima sa… »

Savršeni nokti na nogama

Večernje novosti 01.09.2017
Ukoliko često nosite otvorene sandale, obratite posebnu pažnju na negu stopala i obavezno nalakirajte nokte. Ukoliko često nosite otvorene sandale, obratite posebnu pažnju na negu stopala i obavezno nalakirajte nokte. Pre lakiranja, očistite pete i… »

Udovičić čestitao Majdovu

Večernje novosti 01.09.2017
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas Nemanji Majdovu, koji je osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti u džudou. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas Nemanji Majdovu, koji je osvojio… »

Šalić ponovo u Partizanu

Večernje novosti 01.09.2017
Đoko Šalić koji je počeo pripreme za sezonu sa Vršcem, priključio se treninzima Partizana čiji je svojevremeno bio član. Da li će opet i zvanično obući crno-beli dres zavisiće od učinka na "probnom radu" Đoko Šalić (21, 210) koji je počeo… »

Gore nego u ikei: Gazili sve pred sobom zbog jeftinih burgera (video)

Večernje novosti 01.09.2017
Bezbednosna kamera na Filipinima zabeležila je haos koji je nastao kada su ljudi počeli da vrište i idu jedni preko drugih, dok se policija mučila da ih zaustavi. LANAC restorana brze hrane sa Filipina izazvao je stampedo kada je najavio da će prvih… »

Mekejn: Trampa treba kontrolisati jer je impulsivan i neiskusan

Večernje novosti 01.09.2017
Republikanski senator poručio da je odgovornost Kongresa da kontroliše ovlašćenja predsednika, imajući u vidu, kako je rekao, Trampov manjak iskustva na javnoj funkciji. Republikanski senator iz Arizone Džon Mekejn pozvao je Kongres da, po povratku… »