Regioni arhiva vesti 02.10.2017

Za 2 sata rada ta peći danju - račun skače na 70.000 dinara

Telegraf 02.10.2017
Za grejanje prosečno izolovanog stambenog prostora od 60 kvadratnih metara na 20 stepeni, u toku 16 sati dnevno u celom stanu, 180 dana u grejnoj sezoni, potrebna je energija od oko 9.000 kWh. Najniže troškove energije za grejanje stambenog prostora u… »

Danas slavimo Svete mučenike: Ako se nađete u nevolji, dovoljno je da uradite jednu stvar i 3 sveca će vam pomoći

Press 02.10.2017
Smatra se da ako čovek noću pokajnički plače, danju će se radovati. Ako li pak noć provodi u grehu i bezumnom veselju, osvanuće mu dan žalostan i plačevan. Foto: Wikipedia Srpska pravoslavna crkva i vernici u današnju nedelju proslavljaju… »

Planet Win Kragujevac vas nagrađuje

Ritam grada Kg 02.10.2017
Povodom otvaranja nove kladionice u Kragujevcu, u ulici Svetozara Markovića 74, preko puta Medicinskog fakulteta, Planet Win nagrađuje. Svaki novi otvoren nalog dobija 365 dinara. Akcija traje do 15. oktobra.… »

Amatersko pozorište mladih gostuje po regionu

InfoLIGA 02.10.2017
Amatersko pozorište mladih Ivanjice, novu predstavu “Ujež” rađenu po komadu Branislava Nušića, izvelo je krajem septembra pred požeškom publikom u tamošnjem Kulturnom centru. Bilo je ovo prvo od nekoliko planiranih gostovanja sa istoimenom… »

BRAVO KOŠARKAŠI! – Kadeti u jedinstvenoj, pioniri u kvalitetnoj ligi

InfoLIGA 02.10.2017
Košarkaši OKK ’’Ivanjice’’ ostvarili su sjajan uspeh.Kadeti, trenera Duška Jaćovića, osvetlali su obraz ivanjičke košarke ostvarivši plasman u Jedinstvenu kadetsku ligu pobedom u odlučujućem meču nad ekipom Slobode, 96-87. Ostvarili smo… »

„Pošteni provalnik“-urnebesna komedija u Domu Vojske u Nišu

Niške vesti 02.10.2017
Najnovija urnebesna komedija „Pošteni provalnik“, pozorišta „Boško Buha“ iz Beograda biće prikazana i pred niškom publikom, u subotu 4. novembra u sali Doma Vojske od 20 časova. Siže ovog komada je vrlo jednostavan: „Provalnik ulazi u… »

Parking servis: Ne parkirajte u Proleterskih brigada

OK radio 02.10.2017
„Parking servis“ iz Vranja najavljuje da će u utorak biti rezane grane stabala u Proleterskih brigada, te apeluje na građane da na tom potezu ne parkiraju svoje automobile. Prvenstveno će se orezivati stabla na delu ulice kod Donje kasarne. -… »

Viša škola dobila akreditaciju

OK radio 02.10.2017
Visoka škola primenjenih strukovnih studija u Vranju dobila je akreditaciju republičke Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta. Ovo je saopštila Ljiljana Đorđević, direktorka ove visokoškolske ustanove na svečanosti povodom prijema brucoša u… »

Održana medjunarodna boks revija „LESKOVAC BOXING DAY“

Jug press 02.10.2017
LESKOVAC U SRC „Dubočica“ održana je međunarodna, sedma po redu, boks-revije „Leskovac Boxing Day“, a učestvovali su klubovi iz Srbije i Makedonije. Boje Leskovca branili su Marko Docić u teškoj kategoriji, zatim Aleksa Mitić, Stefan… »

Prelepo: Mala zelena oaza u samom centru grada (foto)

iKragujevac 02.10.2017
Stanari u Lepeničkom bulevaru broj 11 su od svog dvorišta napravili pravu malu oazu. Puno zelenila, cveća, raznih sadnica, klupe i sto za odmor i kafenisanje stanara u slobodno vereme, a pored čak stoji i roštilj. Na ulazu u zgradu citat Partijarha… »