Regioni arhiva vesti 02.10.2017

Najava događaja za utorak, 3. oktobar 2017.

iKragujevac 02.10.2017
Najava događaja za sutra: -11 sati – Svečani salon Gradske uprave – žrebanje ekipa koje će se nadmetati u okviru manifestacije “Susreću se sela Šumadije” u organizaciji Agencije za marketing “BA” a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca… »

Ekonomski fakultet priredio prijem za brucoše

Ritam grada Kg 02.10.2017
U amfiteatru Ekonomskog fakulteta u prisustvu brojnih gostiju, profesora i gradskih zvaničnika doborodošlicu 58. generaciji studenata poželeo je dekan fakulteta dr Petar Veselinović. “Krećete putem koji su utabale generacije studenata, na jednom od… »

Ko je kriv za sve veći broj pasa lutalica na ulicama Bujanovca?

Jug press 02.10.2017
BUJANOVAC Opština Bujanovac od početka godine nema regulisan mehanizam za uklanjanje pasa lutalica sa gradskih ulica. Za problem koji direktno ugrožava Bujanovčane i koji je, kako se čini, sve veći iz dana u dan, međusobno se optužuju lokalna… »

Štrajk upozorenja u „Gorici“

Niške vesti 02.10.2017
Ukoliko im do 15. oktobra “Gorica” ne isplati drugi deo avgustovske platu I septembarsku naknadu za prevoz, radnici ovog javnog preduzeća stupiće u generalni štrajk, najavili su danas na štrajku upozorenja. Razlog njihovog nezadovoljstva je, osim… »

SDA – Ubistvo dječaka u Tutinu je rezultat nekažnjavanja pokušaja ubistva Ugljanina 2009. godine

Sandžak press 02.10.2017
SDA Sandžaka traži od Ministarstva unutrašnjih poslova, Tužilaštva i Policijske uprave u Novom Pazaru zvanične izvještaje o događaju u kojem je život tragično izgubio Fahrudin Skarep iz Tutina i nalaze sudskog veštaka na osnovu izvršene… »

Podržimo dojenje – Nacionalna nedelja promocije dojenja od 2. do 9. oktobra i u Pirotu

Pirotske vesti 02.10.2017
U našoj zemlji Nacionalna nedelja promocije dojenja obeležava se 40. nedelje u godini koja simbolično predstavlja trajanje trudnoće, od 02. do 09. oktobra, po dvadesettreći put, pod sloganom „Podržimo dojenje.” Ciljevi Svetske nedelje dojenja… »

Pismo Andriću u okviru jubileja rođenja nobelovca

Jugmedia 02.10.2017
Javna biblioteka “Bora Stanković“ Vranje, u okviru „Meseca knjige” i obeležavanja jubileja – 125 godina rođenja Ive Andrića, organizuje književno veče na kome će biti predstavljena knjige „Sunce ovog neba”, pismo Andriću , istaknutog… »

Poljoprivrednicima mineralno đubrivo iz gradskih robnih rezervi

Ritam grada Kg 02.10.2017
Grad Kragujevac raspisao je Javni poziv namenjen nosiocima poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije grada radi podnošenja prijava za preuzimanje mineralnog đubriva MAP iz gradskih robnih rezervi. Kako bi informisali što veći broj poljoprivrednih… »

Borini dani (PROGRAM)

Jugmedia 02.10.2017
Pod sloganom „Optimisti“, Vranje će po 37. put organizovati kulturnu manifestciju ,,Borini pozorišni dani“, koja će se održati od 21. do 26. oktobra. Manifestacija će početi 22. oktobra predstavom ,,U agoniji“ u produkciji Beoarta. Publika… »

Pomoć za socijalno ugrožene u Pajazitovu

Ritam grada Kg 02.10.2017
U okviru obeležavanja Međunarodnog dana starijih, koje ove godine organizuje Crveni krst pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, jedna od aktivnosti je bila i poseta selu Pajazitovo i uručenje humanitarnih paketa socijalno ugroženim meštanima… »