Regioni arhiva vesti 02.10.2017

Počela “Dečija nedelja”

Ritam grada Kg 02.10.2017
“Dečija nedelja” u Kragujevcu zvanično je otvorena danas u svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije, programom koji su izveli predškolci PU “Nada Naumović“ i PU “Đurđevdan“. “Dečiji nedelju” je otvorila Gordana Damnjanović… »

Dve nagrade za pirotske strip autore Igora Krstića i Nenada Pejčića

Pirotske vesti 02.10.2017
Na Međunarodnom salonu stripa koji je održan u SKC-u u Beogradu ovog vikenda pirotski strip autori Igor Krstić – crtač i Nenad Pejčić – scenarista, dobili su dve nagrade sponzora festivala – nagradu Knjižare Delfi i Nagradu Stripoteke. Po… »

Javni poziv poljoprivrednicima Pirota za odlazak na stručnu ekskurziju

Pirotske vesti 02.10.2017
Gradska uprava Pirot objavljuje javni poziv poljoprivrednim proizvođačima za izjašnjavanje o zainteresovanosti za odlazak na višednevnu stručnu ekskurziju. Uslov je da poljoprivrednik ima registrovano poljoprivredno gazdinstvo i da njegova… »

Konkurs za jesenje subvencije u poljoprivredi

Glas Zapadne Srbije 02.10.2017
Užice - Grad Užice, u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom „Zlatibor“, objavio je konkurse za jesenje subvencije u poljoprivredi na osnovu kojih će subvencionisati nabavku priključne mehanizacije, sistema za zalivanje, sistema za zasenu i… »

Izložba grafika „Čitanje linije“ u Kragujevcu (foto)

iKragujevac 02.10.2017
Kragujevčani će moći da vide izložbu u Galeriji Narodnog muzeja, u četvrtak 5. oktobra 2017. godine u 13 sati. Izložbom grafika „Čitanje linije“ je predstavljen reprezentativni izbor radova iz umetničke zbirke Doma Vojske Srbije. Kolekcija… »

Jolović : Neophodno brže formiranje i registracija zajednica stanovanja

Glas Zapadne Srbije 02.10.2017
Ivanjica - U Ivanjici je održana sednica Saveta Moravičkog upravnog okruga na kojoj je, između ostalog, bilo reči o aktivnostima vezanim za ozakonjenje objekata, registraciju stambenih zajednica i donošenje odluka o maksimalnom broju zaposlenih za… »

Mladi iz Norveške u poseti G. Milanovcu

Glas Zapadne Srbije 02.10.2017
Gornji Milanovac - U okviru programa „Razumevanje je sećanje“ u Gornjem Milanovcu boravi grupa od dvadesetoro dece iz Norveške i petoro iz Prokuplja. Njima su domaćini petnaestoro dece iz ove opštine. To je uzvratna poseta mladih iz Norveške, jer… »

Sednica Skupštine Gornji Milanovac u utorak

Glas Zapadne Srbije 02.10.2017
Gornji Milanovac – Trinaesta redovna sednica Skupštine Opštine Gornji Milanovac zakazana je za 03. oktobar, sa početkom u 10 : 00 časova. Na dnevnom redu naći će se osam tačaka dnevnog reda, a razmatraće se, između ostalog i o rebalansu… »

Cineplexx Kragujevac Plaza: Specijalni popusti za studente u oktobru mesecu

iKragujevac 02.10.2017
Specijalne cene bioskopskih karata tokom oktobra meseca očekuju sve studente koji su korisnici Visa Electron debitne platne kartice UniCredit Banke. Cena karte za 2D projekciju će iznositi 250 dinara, dok će cena karte za 3D projekciju iznositi 380… »

Bibliotekari Moravičkog okruga na drugoj ovogodišnjoj Skupštini

Glas Zapadne Srbije 02.10.2017
Čačak - Druga ovogodišnja Skupština Podružnice Bibliotekarskog društva Srbije za Moravički okrug održana je u petak, 29. septembra u Čačku. Skupštini je osim gostiju iz Požege i Kraljeva prisustvovalo 24 stručna radnika iz više različitih… »