Arhiva vesti 16.10.2017

Uručene godišnje nagrade „Novosti”: Na pravom putu ka uspehu (foto / video)

Večernje novosti 16.10.2017
Dodelom nagrada i prijemom mladih novinara, Kompanija "Novosti" obeležila 64. rođendan. Milorad Vučelić: "Novosti" su brend sa velikim profesionalnim potencijalom. Srđan Muškatirović: Jaka smo i snažna kompanija, kojoj predstoji bolje vreme… »

Sutra bez struje tri ulice

Jugmedia 16.10.2017
Zbog radova ekipa Elektrodistribucije Leskovac na rekonstrukciji NN mreže, u utorak 17. oktobra, u vremenu od 8.30 pa sve do završetka radova, a najkasnije do 14 sati, bez struje će biti stanovnici u Crnogorskoj, Pazinskoj i ulici Tanaska Rajića. Iz… »

Vojni i policijski sindikat prave novu političku opciju

Danas 16.10.2017
* Naša buduća organizacija će oformiti nacionalnu vladu u kojoj ćemo delegirati ministra odbrane, ministra policija ili ministra prosvete. Objavili bi da je to naša vlada i naš program i ti ljudi bi se kandidovali na izborima bez ikakvih skrivenih… »

Vulin: „Jumko“ ne mora da se boji za svoju budućnost.

Jug press 16.10.2017
VRANJE Ministar odbrane u Vladi Srbije, Alekandar Vulin i državni sekretar u Ministarstvu privrede, Dragan Stevanović, danas su boravili u Holding kompaniju „Jumko“ u Vranju. Nakon kraćeg sastanka sa rukovodstvom kompanije obišli su pogone… »

Slučaj Učiteljica: Inspekcija poništila odluku škole

OK radio 16.10.2017
Učiiteljica Marija Kostić vodiće učenike „Prvog jedan“ odeljenja OŠ „Svetozar Marković“ u Vranju do daljnjeg, povrđeno je iz Prosvetne inspekcije. Nakon prigovora roditelja na odluku škole da raspiše konkurs i učiteljicu Kostić, koja je… »

Izgradnja Naučno-tehnološkog parka kreće na proleće

OK radio 16.10.2017
Za gradnju Naučno-tehnološkog parka u Nišu dobijena je gradjevinska dozvola i ukoliko tender za izvodjača radova protekne bez problema, a izgradnja će početi na proleće 2018. godine. Pomoćnik gradonačelnika Niša, profesor Elektronskog fakulteta… »

Počelo ponovljeno suđenje Glavašu za zločin u Osijeku

N1 Info 16.10.2017
Pred Županijskim sudom u Zagrebu počelo je ponovljeno suđenje Branimiru Glavašu i drugim optuženima za ratne zločine nad srpskim civilima u Osijeku 1991. godine, u slučajevima poznatim kao "Selotejp" i "Garaža". Glavaš je zbog tih zločina bio… »

Hrvati se spremaju za vazdušnu dominaciju: Sprema se velika kupovina vojnih aviona

Vesti online 16.10.2017
Hrvatska je prošle nedelje otvorila ponude za nove borbene avione Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, u čiji sastav su do sada uglavnom ulazili avioni MiG-21, a ponude su pristigle iz četiri zemlje - Grčke, Izraela, SAD i Švedske. Kako piše hrvatski… »

Zvezdi sudi Francuz koga ''Orlići'' dobro znaju, Partizanu je Poljak već bio taličan!

Sportske.net 16.10.2017
UEFA objavila imena sudija za mečeve trećeg kola Lige Evrope. Naravno, nas najviše zanima ko će deliti pravdu na utakmicama Crvena zvezda - Arsenal (četvrtak, 19 časova) i Skenderbeg Partizan (21:05h). Početak spektakla na našem najvećem stadionu… »

Nacionalna služba za zapošljavanje: Najtraženija zanimanja u Srbiji

Noizz 16.10.2017
Nacionalna služba za zapošljavanje kaže da danas do posla najbrže dolaze visokoobrazovani građani Srbije. Tokom septembra, prema podacima Nacionalne službe za zapošljavanje, među radnicima sa nižom stručnom spremmom poslodavci su tražili… »