Regioni arhiva vesti 14.12.2017

Rotarijanci donirali vlasotinačkom Domu zdravlja dasku za transport

Jugmedia 14.12.2017
Predstavnici Rotari kluba Leskovac uručili su danas Hitnoj službi Doma zdravlja u Vlasotincu spinalnu dasku za transport bolesnika sa povredama kičme. Kako je Hitnoj službi vlasotinačkog Doma zdravlja ovakva daska bila preko potrebna, leskovački… »

Dodela sertifikata nezaposlenim leskovčanima

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC U okviru projekta Evropske unije, IPA 2012. „Povećanje delotvornosti politike zapošljavanja prema ugroženim grupama“, Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Leskovac organizovala je osnovnu informatičku obuku prema ECDL… »

Sedamdeset godine rada SUBNOR-a

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC Danas je u Leskovcu organizovana svečanost povodom 70. godina od osnivanja Gradskog odbora Saveza boraca Narodnooslobodilačkog rata. Hranislav Rakić, predsednik GrO SUBNOR-a i član Republičkog odbora SUBNORA-a, kaže da je zadatak u to vreme… »

Najava događaja za petak, 15. decembar 2017.

iKragujevac 14.12.2017
Najava događaja za sutra: -10 sati – sala 105 Gradske uprave – redovna sednica Štaba za vanredne situacije na kojoj će pored ostalog biti razmatran predlog Plana rada Štaba za vanredne situacije za 2018. godinu, kao i prodaja pirotehničkih… »

Zećirović: Lokalne samouprave najveća kočnica infrastrukturnog razvoja Sandžaka

Sandžak press 14.12.2017
Gost emisije Pretres na Sandžak televiziji bio je državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Edin Zećirović. Razgovaralo se o brojnim temama koje ponajviše tište građane Sandžaka, a koje su u nadležnosti… »

Nevreme u Crnoj Gori napravilo haos: Sneg i vetar oštetili više od 130 električnih stubova (foto)

Srbija danas 14.12.2017
Došlo je do havarije! Više od 130 električnih stubova na severu Crne Gore oštećeno je zbog snežnog nevremena, kao i delovi mreže sa koje se napajaju seoska područja u opštinama Pljevlja, Šavnik i Žabljak, saopšteno je iz "Crnogorskog… »

Odroni prete Ibarskoj

Večernje novosti 14.12.2017
Zbog poledice i čestih odrona na magistralnom putu opasnost za vozače. Posebna opasnost vreba noću, i na rekonstruisanim deonicama. ZBOG najavljenih obilnijih padavina i niskih temperatura tokom noći, na Ibarskoj magistrali, na veoma prometnom putnom… »

Bakir Izetbegović otkrio zašto nije potpisan sporazum sa IZ: Prvo je kočio Ivanić, a sada to radi Dragan Čović

Sandžak press 14.12.2017
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović pojasnio je danas u intervjuu za portal Klix zašto država BiH još nikada nije potpisala sporazum s Islamskom zajednicom u BiH, ko koči to pitanje. “Niz primjedbi na prijedlog ugovora koji nam je dostavilo… »

NBA Bosanac Jusuf Nurkić: Zapamtite, samo Allah daje nafaku, a ne ljudi

Sandžak press 14.12.2017
Jusuf Nurkić je jedan od rijetkih bosanskohercegovačkih košarkaša koji igraju u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu – američkoj NBA. Iako je rodom iz sela Svojat kod Živinica, Jusufa nije pokvarala američka idila i novac koji zarađuje. To je… »

Hamdija Abdić Tigar i ostali uhapšeni Krajišnici pušteni na slobodu

Sandžak press 14.12.2017
Kantonalni sud u Bihaću, na upravo završenom ročištu, odbio je prijedlog Tužilaštva USK za određivanje mjera pritvora Hamdiji Abdiću i drugima u predmetu ubistva generala HVO Vlade Šantića i oni su pušteni slobodu, Fata Nadarević, predsjednica… »