Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Sutra je sudbonosni "dan d" za Atinu i Skoplje: Cipras i Zaev razgovarali i odlučili ovo!

Srbija danas 11.06.2018
Šta se sprema?! Deset dana posle najavljenog roka, premijeri Grčke i Makedonije, Aleksis Cipras i Zoran Zaev, razgovarali su danas sat vremena telefonom o sporazumu o novom imenu te bivše jugoslovenske republike, detalji nisu poznati, a razgovor će… »

„Srpski san“ na aerodromu Ponikve

Glas Zapadne Srbije 11.06.2018
Užice - Na aerodromu Ponikve u Užicu nedavno su snimani kadrovi za studentski kratkometražni film „Dreams“ u režiji Anđele Andrić, a u produkciji Fakulteta za medije i komunikacije. Ova studentska komedija prati taksistu koji je živeo… »

Gradi se postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda kod Izvora, iduće godine selo dobija kanalizaciju

Pirotske vesti 11.06.2018
Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je obišao radove na izgradnji modernog prečišćavača otpadnih voda kod sela Izvor, što je zapravo prva faza izgradnje kanalizacione mreže za sela Izvor i Berilovac. Vrednost ovog postrojenja je oko 14… »

Goračići: U slavu kumstva

RTS 11.06.2018
Minulog vikenda u Goračićima kod Guče održana je Kumovijada, manifestacija koja promoviše dragačevski kraj, posebno gastronomiju. U dragačevskom kraju trpeza je kažu nezamisliva bez čuvene jeličke gibanice. Obrok kojem ne mogu odoleti ni… »

O kosmičkoj inflaciji i sudaru crnih rupa u Nišu

RTS 11.06.2018
Vrhunski svetski stručnjaci iz oblasti fizike i kosmologije držali su u Nišu predavanja doktorandima iz deset balkanskih zemalja. To je deo programa koji već deceniju i po, zajedno sprovode niški Prirodno-matematički fakultet i Institut "Maks Plank"… »

Marky Ramone zove fanove na ARSENAL 08 (VIDEO)

Ritam grada Kg 11.06.2018
Bliži se ovogdišnji “Arsenal fest”. Među onima čiji se nastup željno iščekuje je i Marky Ramone. On je fanovima poslao kratku video poruku. Marky Ramone je pozvao fanove na Arsenal fest 08. On je u kratkoj video poruci poručio fanovima – Hay… »

Nelegalnim baštama kafića odzvonilo ,Kamberi najavio sređivanje gradskog trga

Jug press 11.06.2018
BUJAMOVAC “Najkasnije do kraja sledeće nedelje će biti rešena situacija sa nelegalnim baštama lokala na gradskom trgu”, izjavio je danas za JUGpress predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi. Naime, Opštinsko veće je na današnjoj sednici dalo… »

Obaveštenje: Isključenja električne energije za sutra!

iKragujevac 11.06.2018
Najava isključenja električne energije za sutra. Zbog godišnjeg remonta trafostanice 35/10 kV Žirovnica u vremenu od 09:00 do 13:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Resnik, Novi Milanovac, delu… »

Lubnica: Četiri generacije na istom poslu

RTS 11.06.2018
Na imanju porodice Martić u ataru Lubnice kod Zaječara složno rade četiri generacije. Koriste subvencije grada za unapređenje svog gazdinstva, a ovih dana iz budžeta grada dobili su i podsticajna sredstva za treće dete - najmlađeg člana u… »

„Vrapčić“: Priča o životu Edit Pjaf u Teatru

InfoKG 11.06.2018
Predstava „Vrapčić“, priča o životu Edit Pjaf, po tekstu Nataše Ilić i u režiji Miloša Jagodića, biće odigrana sutra od 20 časova na sceni Joakim Vujić u Knjaževsko srpskom teatru. Komad je rezultat saradnje najstarijeg i najmlađeg… »