Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Savremeni ultrazvučni aparat za pančevačko porodilište

RTS 11.06.2018
Zahvaljujući donatorima, pančevačko porodilište dobilo je 4D ultrazvučni aparat koji će lekarima omogućiti kvalitetniji i edikasniji rad. Porodilište Opšte bolnice u Pančevu sa oko 1.700 porođaja godišnje jedno je od najvećih u Srbiji i ova… »

Rana žetva u Dvoranama kod Kruševca

RTS 11.06.2018
U Rasinskom okrugu, žetva ječma počela je dve nedelje ranije nego što je uobičajeno. Zbog visokih temperatura i manje padavina u aprilu i maju poraniće i žetva pšenice, a suša preti i kukuruzu koji je u tom kraju posejan na 40.000 hektara. Na… »

Moskovljani doneli priznanje kragujevačkim đacima

RTS 11.06.2018
Profesori moskovskog Obrazovnog kompleksa "1862" doputovali su u Kragujevac kako bi učenicima Osnovne škole "Natalija Nana Nedeljković" koji su učestvovali u projektima "Dve sestre Srbija i Rusija - isprepletene sudbine" i "Tancuj dobro" uručili… »

Sindikat aerodroma: Da li će novi direktor još da nam smanji plate?

Južne vesti 11.06.2018
Nakon što je Gradsko veće predložilo smenu direktora niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” Vladice Đurđanovića zbog, kako su naveli, nezakonitog povećanja plata, oglasio se i sindikat ovog preduzeća. Sindikalci tvrde da su izjave gradske… »

Gimnazija ostaje bez novog odeljenja?

Jugmedia 11.06.2018
Za otvaranje novog smera – inforamcione tehnologije u Gimnaziji “Jovan Skerlić” Vladičin Han za narednu školsku godinu neće biti dovoljno đaka. Od prijavljena 42 učenika koja su u Leskovcu polagala prijemni ispit, samo je njih sedmoro prošlo… »

Najmlađi crtežima otvorili manifestaciju “Dečji dani”

Jugmedia 11.06.2018
Izložbom stvaralaštva dece i vaspitača Predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju na gradskom šetalištu, danas je otvorena manifestacija Dečji dani. Direktorka PU “Naše dete” Vranje Vesna Terzić, kaže da tema izložbe “Mi gradimo… »

Sutra 10 ulica bez struje

Jugmedia 11.06.2018
Zbog radova ekipa odseka Leskovac na zameni 10 kV trafo prekidača u TS 10-0.4 kV Veljka Vlahovića, neće biti električne energije u utorak 12. juna u deset ulica. U vremenu od 10 do 14.00 časova struje neće bitiu sledećim ulicama u Leskovcu… »

Asfaltirana deonica puta ka Staroj planini

RTS 11.06.2018
Na Staroj planini asfaltirana je nova deonica puta koji povezuje Pirot sa selima srednjeg Visoka. Nadležni obećavaju i nastavka radova, što je važno i meštanima i turistima. Deonica puta koji povezuje Pirot sa selima srednjeg Visoka na Staroj planini… »

Bazen u Priboju kupače dočekuje u novom ruhu

Glas Zapadne Srbije 11.06.2018
Priboj - Gradski bazen u Priboju prve kupače, ove godine dočekaće u potpuno novom ruhu. U toku je sanacija bazena koja obuhvata postavljanje hidroizolacije i zamenu dotrajalih pločica. Poslao vredan oko 4,5 miliona dinara, nakon sprovedenog tendera… »

DVE GODINE VLASTI – SNS: Pokazali smo odgovornost prema građanima

Jugmedia 11.06.2018
Svakog dana dok smo na vlasti, trudimo se da budemo odgovorni prema građanima i njihovim problemima. Verujem da su oni u nama prepoznali za ove dve godine odgovornost u radu i to jedino mogu od nas da očekuju, rekao je predsednik GrO SNS Slaviša… »