Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Otvoren Prvi kragujevački ulični bioskop

RT Kragujevac 11.06.2018
Prikazivanjem digitalizovane verzije domaćeg filma „Maratonci trče počasni krug“, otvoren je Prvi kragujevački ulični bioskop. Nakon projekcije filma, publika je bila u prilici da uživa u živom razgovoru sa rediteljem ovog ostvarenja… »

Gradonačelnik i direktor tvrde: Niš među gradovima sa najnižom cenom daljinskog grejanja

Jug press 11.06.2018
NIŠ Gradska toplana Niš jedina je toplana u Srbiji koja je pred početak sezone 2017/18 izvršila sniženje cena za 4,20 posto u fiksnom i 6,7 procenata u varijabilnom delu, čime je grejanje u Nišu svrstano među najjeftinije u Republici – čulo se… »

Poskupljuje taksi prevoz u Nišu

Jug press 11.06.2018
NIŠ Gradsko veće na svojoj poslednjoj sednici usvojilo je predlog da cena starta za taksi prevoz na području grada Niša poskupi za 20 dinara. Umesto 80 dinara, koliko se start do sada naplaćivao, novim cenovnikom predlaženo je povećavanje starta u… »

Pirotski gimnastičari veoma uspešni na Državnom prvenstvu u Novom Sadu

Pirotske vesti 11.06.2018
Pirotski gimnastičari imali su veoma zapaženo učešće na Državnom prvenstvu koje je održano u Novom Sadu. -Prvi dan Državnog prvenstva obeležila su nadmetanja u višeboju gde smo nasupili sa 13 takmičara u različitim kategorijama. U kategoriji… »

U bazi “JUG” počela vežba “Platinasti vuk”

Jug press 11.06.2018
BUJANOVAC Svečanom ceremonijom otvaranja u bazi „Jug“ danas je počela međunarodna vežba „Platinasti vuk 18“, koja trajati do 22. juna ove godine. Na vežbi će učestvovati oko 500 oficira, podoficira i vojnika oružanih snaga Sjedinjenih… »

iKragujevac najmlađe vodi u pozorište!

iKragujevac 11.06.2018
iKragujevac vodi najmlađe u pozorište! Delimo 3x2 karte za predstavu "HILPERIK"- ,,Strašni razbojnik i razmažena kneginjica" koja se održava u sredu od 18 časova u Pozorištu za decu. Potrebno je samo da ostavite komentar i mi ćemo nasumično… »

U Grdelici Vlatko Stefanovski, Tropiko, Andjelković, Dinča

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC-GRDELICA U pripremi je interesanto leto u Grdelici, gde će biti dosta koncerata i raznih manifestacija. Sve će se dešavati od 6. jula do 15. avgusta. Direktor Doma kulture u Grdelici Marko Trivunić napomenuo je da će u toku „Grdeličkog… »

Kruševac dobija vazdušnu luku: Potpisan Protokol o saradnji između aerodroma Nikola Tesla i aerodroma Rosulje

Kurir 11.06.2018
V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević i v.d. direktora JP "Aerodrom Rosulje" u Kruševcu Dragana Pavlović potpisali su Protokol o saradnji u okviru kojeg će beogradski aerodrom pomoći kruševačkom aerodromu u… »

Učesnici i posetioci imaju samo reči hvale za Prvi valjevski polumaraton

Valjevska posla 11.06.2018
Prvi valjevski polumarton, koji je u nedelju, 10. juna održan u Valjevu, premašio je očekivanja organizatora. Sa startne liniji tačno u 10 časova je 400 trkača i trkačica iz različitih delova Srbije, ali i iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne… »

Za behaton ploče na 17.000 metara kvadratnih trideset osam miliona

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC Konferenciju za medije povodom zamene starih trotoarskih ploča u ulici Stojana Ljubića (od Gimnazije do Narodnog muzeja) održao je gradonačelnik Goran Cvetanović i rekao da je već nekoliko godina pokušavao da kod predstavnika republičkih… »