Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Noćni namaz na trgu Gazi Isa – bega

Sandžak press 11.06.2018
Kako je već postala i tradicija preko deset hiljada vjernika i vjernica okupilo se na trgu Gazi Isa – bega u Novom Pazaru kako bi zajednički u safu, jedni do drugih veličali Uzvišenog Gospodara. U 27. noći u kojoj je, prema brojnim predajama noć… »

Opasni psihijatrijski bolesnici šetaju slobodno ulicama: Oko 400.000 ljudi u Srbiji godišnje zatraži pomoć zbog psihičkih…

iKragujevac 11.06.2018
Ćerka nožem ubila majku! Manijak napao devojčicu u gradskom prevozu! Tinejdžerka iz Beograda surovo maltretirala devojčicu! Ova tri, naizgled nepovezana, slučaja povezuje jedan detalj - svi počinioci su prihijatrijski bolesnici. Oko 400.000 ljudi… »

Vlada Vojvodine daje pare za kupovinu seoskih kuća: Odobrili sredstva za 30 bračnih parova

Kurir 11.06.2018
Ugovorima za dodelu bespovratnih sredstava danas je još 30 bračnim parova steklo mogućnost da kupi seosku kuću sa okućnicom na teritoriji Vojvodine, saopštila je Pokrajinska vlada. Iz Pokrajinske vlade su najavili da je rebalansom pokrajinskog… »

Elektronski dnevnik ipak neće biti u svim školama: Evo šta je uslov za novine od septembra

Telegraf 11.06.2018
Jedna trećina škola u Srbiji odlučila je da uvede ovu novinu tokom ove školske godine Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Svim školama u Srbiji Ministarstvo prosvete ponudiće uvođenje elektronskog dnevnika od 1. septembra, ali to ne… »

Stefanović: Napad na Zrenjaninskom putu “užasna stvar”! Jasno je da opozicija stoji iza protesta

IndeksOnline 11.06.2018
BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je današnji napad na Božidara M. na Zrenjaninskom putu “užasna stvar” i da će počinioci biti pronađeni i kažnjeni. “I zamislite, kriv je samo zato što se usudio da… »

Ovo su tehno legende koje obožavaju Lovefest (foto)

Telegraf 11.06.2018
A ove godine se ponovo vraćaju u Vrnjačku Banju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Ima neka tajna veza, između di-džejeva i lokacija na kojima puštaju muziku, i često, zbog specifične lokacije ili mase koja potpuno otkine na nečiji… »

Rudari Bora i Majdanpeka nadmašili sebe, premašili plan

Kolektiv 11.06.2018
Majska proizvodnja najveća u poslednjih 20 godina. Poslednji put je u RTB-u za mesec dana proizvedeno preko četiri hiljade tona bakra u koncentratu još 1998. godine! – U maju dato 4.336 tona bakra u koncentratu, šest odsto više od plana i 20% više… »

Aleksandar svoju dedovinu pretvorio u raj za decu

Glas Zapadne Srbije 11.06.2018
Užice - Da po odlasku u „beli svet” ne zaboravi svako svoju rodnu zemlju i dedovinu, dokaz je životna priča Zlatiborca Aleksandra Đurića, poreklom iz sela Ljubanje, nadomak Užica. Iako sada živi u Pragu, na imanju koje mu je ostavio deda… »

Užas kod Velikog Gradišta: Dva muškarca poginula u automehaničarskoj radnji

Telegraf 11.06.2018
Poznat je uzrok nesreće Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. D. M. (64) i S. R. (64) poginuli su u selu Srednjevo kod Velikog Gradišta, u auto-mehaničarskoj radionici. U radionici je popravljen jedan automobil i najverovatnije je zbog… »

Od ubistva Ranka Panića ovakvo političko nasilje u Srbiji nismo videli: Đurić osudio napad na građane tokom blokade…

Telegraf 11.06.2018
- Srbija nije zemlja u kojoj može da se toleriše ovakav akt nasilja - rekao je direktor Kancelarije za KiM Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Potpredsednik GO Srpske napredne stranke, Marko Ðurić, izjavio je da je prilikom protesta zbog… »