Regioni arhiva vesti 11.06.2018

I jutros održane blokade zbog skupog goriva

Ritam grada Kg 11.06.2018
Protesti povodom poskupljenja goriva jutros su organizovani širom Srbije. U Kragujevcu je bio blokiran ulazak u grad iz pravca Batočine. Za prvi radni dan ove nedelje najavljena je radikalizacija protesta. Iako su blokade bile najavlene za 7 sati… »

Za Program ekonomskog razvoja iz gradske kase 39 miliona dinara

Jugmedia 11.06.2018
Programom lokalnog ekonomskog razvoja grada Niša, usvojenim na poslednjoj sednici Gradskog veća, za razvoj privrede u tom gradu iz lokalnog budžeta biće ove godine izdvojeno 39,3 miliona dinara. Gradski većnik Mihajlo Zdravković kazao je da su 9,3… »

Više mesta nego brucoša

Večernje novosti 11.06.2018
Niški univerzitet objavio zajednički konkurs za upis studenata u narednu školsku godinu. Na budžet će se upisati 3.158 brucoša, dok će prvu godinu platiti 1.685 studenata. UNIVERZITET u Nišu je objavio Zajednički konkurs za upis studenata u prvu… »

PROTESTI (FOTO, VIDEO) Policija blokirala bulevare, RADIO I PAUK, vozača sve manje na ulicama – NIŠ, LESKOVAC, VRANJE…

Jugmedia 11.06.2018
Svega po dvadesetak protestana u Leskovcu, Nišu i Vranju danas je izašlo na ulice u znak protesta zbog cene goriva, ali ovoga puta im nije uspelo da blokiraju saobraćaj već je to umesto njih učinila policija. U Nišu i Leskovcu, policajci su na… »

Novosti: Počinju istrage o nestalim bebama

Studio B 11.06.2018
Mešovita komisija koja će vršiti istrage u slučajevima nestalih beba, a koju sačinjavaju predstavnici državnih institucija i roditelja dece koji sumnjaju da su im deca nestala iz porodilišta, danas, četiri meseca posle osnivanja, počinje sa… »

“Veprovi” protutnjali Kikindom – 55:0

Ritam grada Kg 11.06.2018
U sedmom kolu Prve lige Srbije, Kragujevac Wild Boarsi ubedljivo su savladali ekipu Mammothsa u Kikindi, rezultatom 55:0, i tako i teoretski obezbedili prvo mesto u ligaškom delu. Mlada i perspektivna kikindska ekipa, sa nekoliko sadašnjih i bivših… »

Dom zdravlja dobio novo terensko vozilo

Glas Zapadne Srbije 11.06.2018
Nova Varoš - Novovaroški Dom zdravlja dobio je novo terensko vozilo “Dačia daster” vredno 1,8 miliona dinara. Novac za kupovinu auta obezbedila je lokalna samouprava iz svog skromnog budžeta. Džip “Dačia daster” osmo je po redu vozilo koje… »

Ni nagoveštaj o skupštinskoj sednici, spekuliše se o prinudnoj upravi

Jugmedia 11.06.2018
Zakonski rok za održavanje sednice Skupštine grada Niša ističe za deset dana, 21. juna, ali još nije poznato kada će, odnosno da li će niški odbornici uopšte zasedati do tog datuma, ili će gradu biti uvedena prinudna uprava. Sednica Skupštine… »

Potpisan ugovor sa “Forverkom“, kamen temeljac za fabriku u prvoj polovini jula

Morava info 11.06.2018
ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović potpisao je danas sa predstavnicoma kompanije “Forverk“ ugovor o prenosu vlasništva na zemljište u poslovno-industrijskoj zoni u Preljini, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika. Ugovor su… »

Urbano u Čačku

Glas Zapadne Srbije 11.06.2018
Čačak - Proteklih dana Čačak je bar na trenutak podsećao na festivalski grad zahvaljujući mladima okupljenim u DUK timu. Na preko 15 lokacija crtalo je 25 umetnika, a zidove bazena krasi rad nastao u saradnji umetničkih škola iz Čačka i… »