Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Kome se utvrdi krivica, "leti" iz SNS

Glas Zapadne Srbije 11.06.2018
Funkcioneri iz redova Srpske napredne stranke koji budu pravosnažno osuđeni ostaće bez partijske knjižice. Ovo, za "Novosti", poručuje Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS, odgovorajući na naše pitanje da li će ljudi koji se dovode u… »

Otvoren rok festival PriČa

Glas Zapadne Srbije 11.06.2018
Čačak – Brojni građani na glavnom trgu pozdravili su otvaranje šeste čačanske PriČe. Rok festival, šesti po redu i ove godine okupiće najpoznatija muzička imena srpske scene, a da to ne budu samo koncerti pobrinuo se menadžment festivala koji… »

Vera Krstić treća na državnom takmičenju iz engleskog

Pirotske vesti 11.06.2018
Vera Krstić, učenica prvog razreda Gimnazije, osvojila je treću nagradu iz engleskog jezika na državnom takmičenju u okviru Centra za talente. Vera je takođe osvojila drugo mesto na republičkom takmičenju u poznavanju engleskog jezika koje je… »

LEDAMUS 2018 : Nastupili horovi “Branko” i “Zvezdice”

Jug press 11.06.2018
LESKOVAC U okviru Ledamus-a 2018. Muzička škola “Stanislav Binički” organizovala je koncert duhovne muzike. Mesto dešavanja bila je crkva Odžaklija. Nastupili su Crkveni hor „Branko” sa dirigentom Miroljub Cvetković i dečiji crkveni hor… »

UŽIČANI IZDOMINIRALI: Ratko 3. Mita 4. u emisiji Nikad nije kasno (VIDEO)

Užice oglasna tabla 11.06.2018
U finalnoj emisiji „Nikad nije kasno“ koja se emitovala večeras, Užice su predstavljala dva vrsna pevača, Ratko Erić i Nebojša Milutinović – Mita. Ratko je osvojio tri laskave titule i to: 2. mesto glasovima publike na facebook-u, 3. mesto… »

Naissus Niš: Nastavak radova u Daničićevoj

Niške vesti 11.06.2018
Zbog složenih radova danas bez vode biće korisnici u toj i ulici Sime Matavulja od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja. Tokom dana na pomenutim lokacijama dežuraće auto-cisterna sa pijaćom vodom.… »

Srpski mediji u šoku – Kako je mogao Zukorlić sve ovo da kaže Mariću u oči!

Sandžak press 11.06.2018
Dr. Muamer Zukorlić narodni poslanik i predsjednik Stranke pravde i pomirenja održao je svojevrsni govor kod Milomira Marića u emisji o kome bruje društvene mreže. Zukorlić je, kako mnogi u komentarima tvrde, očitao lekciju Mariću kao niko do… »

Najavljena nova “blokada” puteva u Sjenici, Tutinu i Novom Pazaru (foto)

IndeksOnline 11.06.2018
Novi Pazar – Na facebook stranici “7 zahteva” objavljen je post kojim se poziva na protest danas 12.06.2018 u Novom Pazaru, Sjenici i Titinu. Na objavljenoj fotografiji piše, da će u Novom Pazaru biti blokiran izlaz iz grada, Tutinu Mehov krš, a… »

Odbor SNS u Vranju jedan od najboljih

Jug press 11.06.2018
VRANJE Predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju, Slaviša Bulatović je na konferenciji za novinare izjavio da je centrala stranke Gradski odbor u Vranju ocenila kao jedan od najboljih u Srbiji. „Ponosan sam na to jer u Srbiji stranka ima 160 odbora. Sve… »

15. juna počinje prvi Plaza Fest

Ritam grada Kg 11.06.2018
Šoping centar Plaza poziva sve građane da dođu da se zabave i muzički obrazuju uz program FILUM-a, VIBE-a i JAZZ-a Prvi dan Plaza FEST-a otvara Filološko umetnički fakutlet. U petak, 15. juna od 12h do 21h FILUM će se predstaviti kroz izložbu… »