Politika arhiva vesti 20.10.2018

Poslanik ne odustaje od izjave o ani Brnabić: Ako im to smeta, neka kažu šta je kazna za izdaju i propast Srbije koju…

Pravda 20.10.2018
"Stojim iza svake reči koju sam izgovorio, a to što su me režimski mediji napali sa svih strana u stvari je donelo neku korist, jer se barem u javnosti pokrenula tema Dablinskog sporazuma i prijema migranata", kaže u najnovijoj "RasPravdi" narodni… »

Srbija ima keca u rukavu! Postoji šansa da Kosovo vratimo pod srpski suverenitet na "miran" način!

Pravda 20.10.2018
Takav delikatan potez ne bi značio uvod u ratovanje, ali bi nosio izvesne rizike. Sa druge strane, značio bi jasnu reafirmaciju suvereniteta Srbije nad Kosmetom. Proglašenje Kosmeta okupiranom teritorijom, u slučaju da vojska tzv. države Kosovo… »

Ilić brutalno o Šešelju: Natovario mi se u zadnje vreme, a liči na vreću fekalija!

Pravda 20.10.2018
Lidera Nove Srbije i bivšeg ministra Velimira Ilića toliko je iznerviralo gostovanje šefa radikala Vojislava Šešelja u jutarnjem programu da je morao odmah da mu barem putem društvene mreže Tviter uputi brutalnu prozivku. - Pijanom, treznom i… »

Čović: Izglasavanje vojske Kosova je planski urađeno u dogovoru sa NATO! Neće proći s vetom Rusije, ali hoće…

Pravda 20.10.2018
Nebojša Čović kaže da treba da budemo zabrinuti i veoma oprezni u vezi sa svime što će se dešavati na Kosovu. - Ta tri zakona koja su izglasana su predigra za stvaranje oružanih snaga Kosova. Oni su napravili izglasavanje prvog čitanja, naravno… »

Šiptari prave vojsku i prete klanjem: Srbi, napravićemo sudžuke od vas!

Pravda 20.10.2018
Svaki dogovor koji su mogli da pogaze - pogazili su, a u istom danu kada su odlučili da uz dozvolu SAD formiraju vojsku takozvane republike Kosovo, poslanik partije NISMA (predsednik Fatmir Ljimaj, glavni pregovarač Prištine za dijalog u Briselu)… »

Mediji: Uhapšen zamenik kosovskog ministra

B92 20.10.2018
Priština -- Policija Kosova privela je zamenika kosovskog ministra regionalnog razvoja Musa Cenu, javlja portal koha.net. Musa Cena je kadar Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja i osumnjičen je za primanje mita. Na čelu Ministarstva… »

Ivica Dačić za Kurir: SPS i SNS ne postoje bez mene i Vučića! Nema razloga za prevremene izbore!

Kurir 20.10.2018
Nema nijednog valjanog razloga za traženje prevremenih izbora - kazao je Ivica Dačić za Kurir. Ivica Dačić, predsednik SPS i šef diplomatije, kaže da ne vidi razlog da se ide na vanredne parlamentarne izbore. Međutim, dodaje, ukoliko ih bude, SPS… »

Čilimanov: Za vreme glasanja Sobranje bilo okupirano

Sputnik 20.10.2018
Način na koji je makedonska vlast u Sobranju došla do glasova opozicionih poslanika, uz opsadu parlamenta i korišćenje policijskih i sudskih metoda, ostaviće duboke posledice na društvo, ocenjuje Cvetin Čilimanov, bivši savetnik makedonskog… »

Brnabić razgovarala sa mladim liderima Rusije i Srbije

Alo 20.10.2018
Beograd je ugostio predstavnike Ruske Federacije na Konferenciji mladih lidera Srbije i Rusije povodom 180 godina diplomatske saradnje, a u susret poseti predsednika Vladimira Putina. Tokom drugog dana konferencije 20.10. delegaciju je primila premijerka… »

Šiptari sa vojskom lažne države kreću u pohod na jug Srbije!

Alo 20.10.2018
Formiranje tzv. vojske Kosova je ozbiljna pretnja po bezbednost Srbije! Albanci su spremni da 5.000 pripadnika tih oružanih snaga iskoriste ne samo za upad i osvajanje severa Kosova, već i za agresiju na jug Srbije, odnosno opštine Preševo, Bujanovac… »