Економија архива вести 06.05.2016

Затвара се плац "Паркинг сервиса" за пренос возила на Славији

Екапија 06.05.2016
Плац београдског ЈКП "Паркинг сервис" на Славији, за смештај возила из прекршаја, престаје да ради у суботу, 7. маја. Непрописно паркиране аутомобиле, уклоњене из центра града по налогу Саобраћајне полиције и Комуналне… »

Компанија Имлек реконструисала омиљено место рекреативаца у Београду

Недељник 06.05.2016
По препоруци Републичког завода за спорт и спортску медицину, реконструисан је парк за вежбање на Кошутњаку који сада сви Београђани могу да посете и уживају у реконструисаном амбијенту за вежбање поред чувене трим… »

Фли Фли Травел отворио пословницу у Бечу

Бизнис и финансије 06.05.2016
Компанија Фли Фли Травел отворила је нову пословницу, трећу на територији Европске Уније, у Бечу у Аустрији на међународном аеродрому. Пословницу су отворили Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије и Игор Вујовић… »

ММФ: Све ризичније у Централној Европи

Ало 06.05.2016
ајгора економска криза у Русији је можда прошла, али перспективе централне Европе су све неизвесније. Најгора економска криза у Русији је можда прошла, саопштио је данас Међународни монетарни фонд, истовремено упозоравајући… »

САВА ОСИГУРАЊЕ преузима портфељ АС ОСИГУРАЊА

Бизнис и финансије 06.05.2016
САВА ОСИГУРАЊЕ а.д.о. Београд преузима целокупан портфељ осигурања АС ОСИГУРАЊА а.д.о. Београд, на основу Уговора о преносу портфеља неживотног осигурања и Решења Народне банке Србије о сагласности на пренос портфеља… »

Поклањају острво из снова, може бити ваше ВИДЕО

Б92 06.05.2016
Тропско острво са 16 хотела, ронилачким центром и приватном плажом стављено је на продају, а може да се купи за целе 34 фунте или 49 долара. Налази се на Микронезији на острву Косрае у западном Пацифику, а продаје се путем… »

Топ 5 ствари о тржишту за 6. мај

Б92 06.05.2016
Најважнији априлски извештај о запослености у САД (НФП). Ово је један од најбитнијих месечних извештаја на који се фокусира већина инвеститора на тржишту а објављује се сваког првог петка у месецу. Овог месеца се очекује… »

Решење потражили на конгресу: Има ли Биткоин будућност?

Невсвеек 06.05.2016
Одговор на питање зависи да ли се ради о самој валути или техомогији која се користи за њено рударење. На управо одржаној конференцији о Б у Њујорку, учесници су разматали само једно питање - каква је будућност ове… »

Дају им паре за плате и пензије, услов само један

Б92 06.05.2016
Букурешт -- Председник Румуније Клаус Јоханис потписао је одлуку, коју је прошлог месеца одобрио парламент, о петогодишњем креду од 150 милиона евра суседној Молдавији. Молдавији је одобрен кредит за потребе финансирања плата… »

Грчки парламент у недељу о непопуларним реформама

Каматица 06.05.2016
Грчки законодавци би, како се очекује, у недељу требало да гласају о нацрту непопуларних пореских и пензионих реформи, које би, како се нада званична Атина, требало да убеде кредиторе да одобре исплату даље помоћи Грчкој… »