Извор: Вечерње новости архива вести 12.07.2017

Ђурђевић за “Новости”: Лео и ја смо супер

Вечерње новости 12.07.2017
Најбољи смо тандем можда и у историји Партизана, а наставили смо тако и на утакмици против Будућности - поручио је Урош. ТАНДЕМ “Ђу-Ле” је и против Будућности био на висини задатка, међутим, о њиховом учинку се и дан… »

Састанак у Трсту Завршен Самит лидера западног Балкана; Брнабић: Размишљајмо победнички

Вечерње новости 12.07.2017
Потписивањем Уговора о Транспортној заједници вечерас је у Трсту завршен 4. Самит лидера западног Балкана, који се организује у оквиру Берлинског процеса. Потписивањем Уговора о Транспортној заједници вечерас је у Трсту… »

Мареј препустио вимблдонску круну: Не заслужујем да будем први

Вечерње новости 12.07.2017
Десиће се и то једном, не познајем никога ко је цео живот био на трону. Нисам добро играо од почетка године – каже Британац. ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА: ВИМБЛДОН СЕМ Квери – специјалиста за актуелне шампионе и прве… »

Фото Задавио сина, ножем избо бившу жену и ранио троје (фото)

Вечерње новости 12.07.2017
Марко Николић (43) ухапшен због бруталног убиства испред Центра за социјални рад у Раковици. Отишао са дететом да прошета па га мртвог бацио мајци у наручје. ЈОШ један монструозан злочин испред Центра за социјални рад -… »

Предали се бомбаши из подрума

Вечерње новости 12.07.2017
Коначно у среду завршена вишедневна драма у Улици Светозара Марковића 101 у Крагујевцу без повређених. Прво изашла двојица тинејџера, а неколико сати касније и Немања Гавриловић (36). ДРАМА у Улици Светозара Марковића… »

Снимци доказ бруталног пребијања (видео)

Вечерње новости 12.07.2017
Нови записи са надзорних камера кафића испред којег је на Закинтосу убијен Американац. Види се како после сукоба у клубу "Баркод" група Срба удара и шутира у главу Бакарија Хендерсона. ГРЧКИ медији објавили су два снимка туче… »

Пресуда бившем министру Дулићу три и по године затвора

Вечерње новости 12.07.2017
Пресуда бившем министру за заштиту животне средине због злоупотребе службеног положаја. Директор "Путева Србије" Зоран Дробњак добио 12 месеци. ОЛИВЕР Дулић, некадашњи министар за заштиту животне средине и просторног… »

Криза у крагујевачком ''Фијату'': Уместо прекида штрајка – откази

Вечерње новости 12.07.2017
Наставља се криза у крагујевачком "Фијату", јер је већина запослених одбила предлог о прекиду обуставе рада. Прва смена гласала за прекид штрајка, друга се одлучила за наставак. ВЕЋИНА радника крагујевачког "Фијата" одбила… »

Крај: Ђоковић-Бердих 6:7 (2:7), 0:2

Вечерње новости 12.07.2017
Најбољи српски тенисер услед великог проблема са повредом лакта није успео да заврши меч са Чехом који је прошао у полуфинале при резултату 7:6 (7:2), 2:0. Крај за Новака у четвртфиналу! Успело је "саплитање" Британаца… »

Стефановић: Комисија за виђање детета, бројније обезбеђење; Михајловић: МУП да осигура безбедност у социјалним центрима

Вечерње новости 12.07.2017
Министар Небојша Стефановић изјавио је поводом убиства у Центру за социјални рад у Раковици, да ће тражити најоштрију казну за починиоца и да ће држава одмах предузети одређене мере како би смањила ризик од оваквих… »