Извор: Вечерње новости архива вести 12.07.2017

Сумњиво откровење: Мејлови Трамповог сина сведоче да је желео информације о Хилари

Вечерње новости 11.07.2017
Ројтерс ипак навоси да у овој размени поште постоји грешка, указујући да Русија, која је престала да буде монархија, нема функцију "крунског тужиоца", већ функцију јавног тужиоца. Најстарији син председника САД Доналда… »

Последња жеља - заједно у смрт

Вечерње новости 12.07.2017
Супружници Драгица и Тома Степановић пронађени мртви у геронтолошком центру у Панчеву. Увиђај показао да се догодило убиство, а затим самоубиство. БРАЧНИ пар Тома (84) и Драгица (79) Степановић пронађени су у среду ујутру… »

Сорошу сметају билборди: Запрепастила га “антисемитска кампања у Мађарској

Вечерње новости 12.07.2017
На улицама мађарских градова постављени су недавно билборди са сликом насмејаног Сороша и натписом "Не дозволимо да се Сорош смеје последњи" Амерички милијардер Џорџ Сорош критиковао је мађарску владу због медијске… »

Кубуровић: Промена Устава је обавеза преузета поглављем 23

Вечерње новости 12.07.2017
Министарка правде прецизирала је да је тим поглављем предвиђено да се највиши правни документ мења на начин који би искључио утицај власти на судство у погледу састава Вишег савета судства. Министарка правде Нела… »

Муке младог Миладиновића: Србин елиминисан у другом колу јуниорског Вимблдона

Вечерње новости 12.07.2017
Талентовани српски тенисер поражен од Мекхјуа – 0:2. Прекиди због црног веша, повраћања сакупљача лоптица и кише. КАО да се све окренуло против младог српског тенисера Марка Миладиновића. Талентовани ас поражен је у… »

Новости сазнају: Вучић покреће велики дијалог о КиМ у септембру

Вечерње новости 12.07.2017
Председник Србије ускоро отвара серију разговора о најважнијим државним питањима. Жели да чује ставове парламентарних странака, академика, Цркве, цивилног сектора... ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић ће већ првих дана… »

Уштеда зидањем од темеља до крова

Вечерње новости 12.07.2017
Око 50.000 евра потребно је да би се купили плац и грађевински материјал за изградњу просечне куће са четири собе. Од новца за куповину стана од 40 квадрата, може да се подигне кућа од 100. СТАНОВАЊЕ у кући и лагодност… »

“Кликс”: Обуставља се истрага против Додика и Цвијановић

Вечерње новости 11.07.2017
Тужилаштво Босне и Херцеговине обуставља истрагу против председника и премијерке Република Српска Милорада Додика и Жељке Цвијановић, објавио је портал “Кликс.ба” позивајући се на више извора. Тужилаштво Босне и… »

Нови Србин у НБА: Загорац две године у Мемфису

Вечерње новости 12.07.2017
Доскорашњи капитен Мега Бемакса је задовољио укусе тренера у Летњој лиги и добио уговор. Колонија Срба у најјачој кошаркашкој лиги на свету је све већа! После Милоша Теодосића (Клиперси) и Богдана Богдановића… »

Ништа од помирења са Јарићем: Адријана Лима отпутовала код дечка у Турску (фото+видео)

Вечерње новости 12.07.2017
Бивша српска снајка одмор наставља у Турској где ужива са новим дечком. БИВША српска снајка Адријана Лима након одмора у Црној Гори који је провела са бившим супругом Марком Јарићем и ћеркицама, отпутовала је у Турску… »