Извор: Вечерње новости архива вести 01.09.2017

Видео група Д: Швед утишао Истанбул, "стотка" Белгије против Велике Британије

Вечерње новости 01.09.2017
Русија тројком Шведа у завршници савалдала Турску са 76:73, Белгија у најефикаснијем мечу до сада славила - 103:90. Почело је такмичење и у групи Д у Истанбулу. Тријумфе су оствариле селекције Белгије, Русије и Србије. У… »

Почиње школска година: Скраћени часови и нови предмети

Вечерње новости 01.09.2017
За око 800.000 ученика основних и средњих школа почиње школска година. За петаке обавезна информатика, здравствено и предузетништво. У овој школској години највише новина очекује ученике петог разреда - обавезни часови… »

Никола Грбић презадовољан игром: Још смо јачи

Вечерње новости 01.09.2017
Показали смо снагу у тренуцима када смо деловали изгубљено. Успевали смо да се извадимо, а начин на који смо то урадили ојачаће наш морал – рекао је селектор одбојкаша. СЕЛЕКТОР Никола Грбић је подсетио на јачину турнира… »

Троицки у трећем колу УС Опена

Вечерње новости 31.08.2017
Српски тенисер Виктор Троицки прошао је у треће коло УС Опена, пошто је савладао Италијана Стефана Траваљу 7:6 (8:6), 7:5, 6:0. Српски тенисер Виктор Троицки прошао је у треће коло УС Опена, пошто је савладао Италијана… »

Видео Богдановић: Опаметили смо се; Боби о дуелима са Порзингисом: Тешко мени, тешко и њему

Вечерње новости 01.09.2017
Имам ја пуно одговорности, али и овај тим има пуно талента - поручио је Богдан. Прва утакмица је најтежа, одиграли смо мушки - јасан је Мачван. ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": ИСТАНБУЛ ДОК је давао изјаву, Богдан… »

Вучић: Важно је да имамо своју руду (фото)

Вечерње новости 01.09.2017
Председник Србије у Мајданпеку о стратешком партнерству у РТБ "Бор" ПРЕГОВАРИ за стратешко партнерство у РТБ "Бор" водимо са Кинезима и Русима, али тренутно нам се не жури, јер нам наруку иде скок цене бакра. Нисмо ми заслужни… »

Крај: Србија-Летонија 92:82

Вечерње новости 01.09.2017
Изабраници Александра Ђорђевића на старту такмичења у групи Д у Истанбулу савладали Летонију. Одличан старт Србије на ЕП! На крилима Богдана Богдановића (30, 4ас) уз велику помоћ Марка Гудурића (9, 4ск) и Бобана… »

Сан Франциско Куља црни дим из руског конзулата, пале се ствари; САД поставиле ултиматум

Вечерње новости 01.09.2017
Из димњака руског конзулата у Сан Франциску, који по налогу администрације америчког председника Доналда Трампа треба до суботе да се затвори, куља црни дим. Из димњака руског конзулата у Сан Франциску, који по налогу… »

Уместо Тита стиже Иво Лола Рибар

Вечерње новости 01.09.2017
Бивши председник југославије коначно протеран са трга у Загребу. Десничари ликују, левичари се питају ко је следећи. ЗАГРЕБ ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА ПОСЛЕ дугих натезања, преговарања и договарања најзад је у Загребу донета… »

Брнабић: Разумем штрајк, образовање у фокусу владе, биће разговора са просветарима

Вечерње новости 01.09.2017
Није потребна експлицитна потврда или одобрење Међународног монетарног фонда (ММФ) да би се повећале плате у јавном сектору, изјавила је данас председница владе Србије Ана Брнабић. Није потребна експлицитна потврда или… »