Извор: Блиц архива вести 11.10.2017

Вода у Прокупљу прелива по улицама (фото)

Блиц 11.10.2017
Бар на три локације у Прокупљу вода из градског водовода цури и избија из асфалта, због чега је због клизавог коловоза отежан саобраћај, али и кретање пешака на тим правцима. Тако у Новоселској улици због квара који је избио… »

"Затворите уста - Гугл купује Епл!" Како је алгоритам изазвао хаос на берзама

Блиц 11.10.2017
То је то. Стив Џобс + ће + Дау Џонс + Епл парк = Гугл купује Епл. Овако отприлике изгледа алгоритам на основу које је планула вест. Шта се десило? Због техничке грешке, на порталу америчке брокерске куће Дау џонс… »

Драма у елитном насељу: Певачица Гоца Лазаревић џипом ударила бициклисту

Блиц 11.10.2017
Певачица Гоца Лазаревић изазвала је данас саобраћајну незгоду када је својим возилом оборила бициклисту у Улици Партизанске авијације на Бежанијској коси. Несрећа се догодила око поднева, а очевици кажу да је певачица… »

Лепа Брена признала да је годинама на лековима, а ускоро планира да проговори и о ономе о чему је дуго ћутала

Блиц 11.10.2017
Ових дана биће сниман документарни филм који ће се бавити животом и каријером Лепе Брене. Гостујући на ТВ Нова Лепа Брена је открила детаље везане за документарац. - Ове године радимо документарни филм "Не дај да те краду од… »

Игор Јурић: Доживотна казна затвора без могућности за помиловање за убице деце

Блиц 11.10.2017
Доживотна казна затвора, без могућности помиловања, за убице деце је добра превенција и заштита да не понове такве страшне злочине. Нисам сигуран да ће таква казна смањити број убица малишана, али је то одлична… »

Ана Софреновић: Зојка је нетипична у односу на ликове које сам играла јер је спремна на све

Блиц 11.10.2017
Позната глумица Ана Софреновић после осам година враћа се у позориште представом "Зојкин стан" М. Булгакова у режији гошће из Македоније Наташе Поплавске чија је премијера вечерас (20) у Београдском драмском позоришту. -… »

Да ли се иза овога крије права истина? Звезде Гранда више нису део Прве телевизије

Блиц 11.10.2017
Већ недељама се води полемика око тога да ли ће шоу програм "Звезде гранда" наставити емитовање на фреквенцији Прве тв. Иако нико од челника Гранда не жели о томе да говори, један детаљ можда крије праву истину. На… »

Пет мана високо интелигентних људи. Да ли сте међу њима?

Блиц 11.10.2017
Висока интелигенција свакако је предност, али није и кључ за лакши, једностванији, срећнији или пак испуњенији живот. У одговору на то може ли интелигенција бити и проклетство некима, психолози објашњавају да она свакако… »

Севали ножеви и пиштољи: Туча у Тузли, повређене две особе

Блиц 11.10.2017
Два мушкарца повређена су у тучи која је синоћ избила у тузланском насељу Булевар. Наиме, како је потврђено у МУП Тузланског кантона, у улици Радета Пелеша најпре је дошло до туче више особа, а затим и до пуцњаве. -… »

Добро погледајте: Цеца је једном невероватном фотографијом успела да збуни све

Блиц 11.10.2017
Фолк дива Цеца Ражнатовић све више и више воли Инстаграм, па тако често обрадује своје пратиоце неком објавом која их одушеви. Овог пуа певачица је поделила фотографију која је на први поглед потпуно нормални профил… »