Данас

Шаровић: Додиков вето на Ђукановићеву посету БИХ велика грешка

Данас пре 3 сата
Председник Српске демократске странке (СДС) Мирко Шаровић изјавио је данас да „није мудар“ потез српског члана Председништва БиХ Милорада Додика да не да сагласност за посету црногорског председника Мила Ђукановића Босни… »

Владалац (1)

Данас пре 5 сати
Потпредседник Главног одбора владајуће Српске напредне странке Марко Ђурић оценио је да ће се „документарни филм Владалац, емитован на Н1, посвећен председнику Србије Александру Вучићу, као бумеранг вратити његовим… »

Издаја или рачун

Данас пре 4 сата
Нека време покаже да ли ће Илија Ивић икада заиграти за репрезентацију Косова или ће му се прихватање позива селектора тамошње репрезентације тако обити о главу да никада више неће пожелети да крочи преко неког од… »

Бојкот, „буђење народа“ и „расистички шприцери“

Данас пре 4 сата
Запањујућа је и застрашујућа одлучност и аргументација са којом Вук и вучић из Савеза за Србију траже од власти у Шапцу и Параћину да своје слободне градове предају СНСовцима, националСПСовцима и, зна се каквим… »

Ко може да порази Трампа?

Данас пре 5 сати
Председнички избори у САД, који ће бити одржани у новембру, најважнији су у модерној историји. То да ли ће све ауторитарнији, осветољубивији и опаснији Доналд Трамп победити и остати још четири године на власти могло би на… »

Фудбал и џудо најпопуларнији спортови на Косову (ВИДЕО)

Данас пре 4 сата
Из серијала "Друга страна Косова" Најпопуларнији спорт на Косову је фудбал. Џудо такође, захваљујући интернационалним успесима. Међутим, фудбал доминира и сви сањају о великим успесима Косова у овом спорту. То каже за… »

Култни бенд Плацебо отвориће 24. јуна Арсенал Фест у Крагујевцу

Данас пре 4 сата
Светски, култни бенд Плацебо отвориће 24. јуна Арсенал Фест у Крагујевцу, на који долази 25. јуна и један од планетарно најпопуларнијих панк рок бендова Сум 41!!! Јубиларни, десети Арсенал Фест трајаће четири (уместо првобитно… »

Апел Женској парламентарној мрежи – Гласајте против усвајања „Закона о несталим бебама“

Данас пре 4 сата
У дану када почиње расправа о Предлогу закона о утврђивању чињеница о статусу новорођене деце, тзв. „Закона о несталим бебама“, Аутономни женски центар и АСТРА – акција против трговине људима апелују на народне… »

ПУФ: Спрема се још једна злоупотреба буџета Града Зрењанина

Данас пре 6 сати
Покрет уједињених фантома је данас дошао до сазнања да се спрема још једна злоупотреба буџета Града Зрењанина, наводи се у саопштењу. Из Покрета уједињених фантома наводе да се активистима јавио извор из Градске управе… »

Игра избора

Данас пре 6 сати
Напредњаци и социјалисти изаћи ће одвојено на изборе, објављено је протеклог викенда. Такав исход је очекиван, имајући у виду изјаве високих функционера СНС у којима се полуприкривено или отворено критикује лидер СПС Ивица… »

Данас, најновије вести »