Vice

Владимир Вермезовић – за пријатеље Вермез, за ове друге Чика Црни

Vice пре 9 сати
Од Моце Вукотића до Фадиља Вокрија. Од Томе Калоперовића до Фахрудина Јусуфија. Од Партизана до Хановера. Од QПР-а до Фљамуртарија. Од Дњепра до Артмедие. Од Роме до Петах Тикве. Одиграо је 396 утакмица (144 званичне) за… »

Жене којима је фетиш да спавају са заузетим мушкарцима

Vice пре 8 сати
Када говоримо о већини људи, читава идеја повезана са партнером вероватно је ужасна. Свима нам се тако нешто десило, и било да је веза преживела неверство или не, тај осећај да нас је неко издао може бити тежак за… »

Агенција каже: Министар Небојша Стефановић није у сукобу интереса због послова свога оца

Vice пре 1 дан
Агенција за борбу против корупције саопштила је да Бранко Стефановић, отац министра Небојше Стефановића, није власник, законски заступник, нити запослен по било ком основу у привредном друштву ГИМ. Из Агенције у саопштењу… »

Шта, дођавола, украјински фашисти траже на протестима у Хонг Конгу?

Vice пре 1 дан
Хонгконшки продемократски активисти су испрва били гостољубиви према крупним, младим Украјинцима, који су у недељу пристигли на прву линију фронта. Онда су приметили истетовиране кукасте крстове. На фотографијама које су сместа… »

Кејт Мос, Кристи и Наоми: Супер ретке фотографије супермодела деведесетих

Vice пре 1 дан
Након деценија проведених у овој индустрији, модни фотограф Артур Елгорт објавио је неке од својих најбољих фотографија. Своју каријеру започео је у британском издању часописа Вогуе 1971, и данас, као човек од 79 година и… »

Референдум, Косово и зло са ТВ екрана - како је Слободан Милошевић први пут постао председник Србије

Vice пре 4 дана
Први сусрет са Слободаном Милошевићем имао сам, јасно могу да се сетим, у јесен 1987. године. Седели смо у дворишту куће на Сењаку у недељном поподневу, једном од оних чији мир је тешко данас, после свега, икако описати… »

Упознајте шмекере из Киншасе - такси бајкере

Vice пре 4 дана
У граду са 12 милиона становника и инфраструктуром јавног превоза која чини летњу вожњу ГСП-ом преко Панчевачког моста прелепим искуством, возити се Киншасом није баш за сваког путника намерника. То је град у којем је… »

Овај човек 11 дана штрајкује глађу у центру Београда и нико га још није молио да прекине

Vice пре 5 дана
Једанаест дана прошло је од како је Никола Маниташевић отпочео штрајк глађу испред Амбасаде Мађарске у Крунској улици у Београду. Он је овај штрајк отпочео након што је најављено да ће његов брат, Љубиша… »

Миленијалси све чешће одбијају здравствену негу из финансијских разлога

Vice пре 5 дана
Можда управо због тога што су миленијалси предодређени да буду апсолутно сјебани од стране здравственог система, један нови извештај указује на то да је ова генерација релативно свеснија цене медицинских услуга и пре него што… »

ФБИ је од Сони-а тражио податке о корисницима који су наводно продавали кокаин преко ПлаиСтатион мреже

Vice пре 5 дана
Како сазнаје ВИЦЕ, ФБИ је у октобру тражио налог за претрес којим се од компаније Сони захтева да достави податке о кориснику ПлејСтејшна 4 који је наводно део дистрибутивне мреже кокаина. У налогу се чак траже и подаци о… »

Вице, најновије вести »