Vice

Мундобаскет 2019 победник: Шпанија

Vice пре 11 сати
Не подносим Шпанију. Није нека фраза, није ништа ни ново, али једноставно - не подносим их. И као водећи хиспанофоб у сфери спорта на српском језичком говорном подручју, дозволите ево мени првом да честитам Скариолу и… »

Распад Трга Републике у Београду - још једно брукање градске управе

Vice пре 1 дан
Прашина коју су невероватних годину дана дизали мајстори и механизација на Тргу Републике се није прописно ни слегла на новом Тргу и он је поново у центру пажње Београђана. Градска Управа налази се у компромитујућој ситуацији… »

Мундобаскет 2019 победник дана: напослетку, Богдан

Vice пре 1 дан
Што се Србије тиче, светско првенство у кошарци почело је, текло је и завршило се у знаку Богдана Богдановића. Можемо се ми овде фокусирати на разноразне ствари које нису ишле како ваља, али о томе је већ било довољно… »

Мундобаскет 2019 победник дана: Ел Гранде Скола!

Vice пре 2 дана
Таман се човек одмори од онога што му живот приреди, некако свариш тај пораз од Аргентине, онда победиш и Американце у утешном мечу, и шта се деси онда? Деси се финале у којем играју Шпанија и Аргентина, и мада вероватно… »

Млади геј људи из Србије о томе чега су морали да се одрекну да би били слободни

Vice пре 2 дана
Овогодишња Недеља поноса, уоквирена пре три дана свечано је отворена у Скупштини Града Београда. Недеља поноса ове године траје од 9. до 15. септембра, а централно дешавање, Прајд шетња, одржаће се у недељу, 15… »

Инстаграм новом функцијом копира тикток?

Vice пре 2 дана
Постоје извесне животне чињенице. Цене ће расти. Политичари ће бити женскароши. А технолошке компаније ће преварити једна другу. Када се међусобно не купују, доброћудни надмоћници Силицијумске долине не избацују само… »

Грчка и Турска се играју опасних ратних игара у Јонском мору

Vice пре 2 дана
Врео летњи дан. У војној бази 111 у Грчкој се овог августа огласила сирена за узбуну, док су два пилота авиона Ф-16 гледала сапуницу на ТВ, у климатизованој собици. Неколико минута касније, њих двојица су са кацигама на глави… »

Мундобаскет 2019 победник дана: Владимир Лучић!

Vice пре 3 дана
Јел' знате ко је Томи Хајнсон? Многи знају, али за вас који не знате, ево мале дигресије. Томи Хајнсон је легенда Бостон Селтикса, десетоструки НБА шампион (8 пута као играч, 2 пута као тренер), члан Куће Славних, и како… »

Неко је управо направио Битцоин трансфер у вредности од милијарду долара и нико не зна зашто

Vice пре 3 дана
Прошле недеље, непозната особа или група извршили су трансфер у вредности од 94,505 биткоина, у вредности од преко милијарду долара, и то у једној трансакцији. Сада, они који су посматрали шта се дешава лупају главом да… »

Мундобаскет 2019 победник дана: Руди Гобер

Vice пре 4 дана
Јуче, у минутима очаја, твитнуо сам ово. И ево, ни двадесет и четири часа касније, дочека ме ново грубо изненађење. Мотивисани, чврсти Французи избацили су Американце из турнира на првој озбиљнијој препреци, а мени је… »

Вице, најновије вести »