Аљбин Курти

КиМ: ДСК и Самоопредељење постигли договор о новој влади

Б92 пре 9 дана
Приштина -- Демократски савез Косова и покрет Самоопредељење постигли су програмски договор о новој косовској влади. Остаје да тај споразум потврде лидери странака, Иса Мустафа и Аљбин Курти, јављају приšтински медији… »

Непознате особе поново убациле летке у двориште Н1

Данас пре 10 дана
Непознате особе поново су бациле летке у двориште телевизије Н1 док је вечерас трајала емисија „Прессинг“ у којој је гост био председник Самоопредељења и будући премијер Косова Аљбин Курти, пренела је та телевизија. Како… »

Вести: Зашто Макрон звони на узбуну због кризе у НАТО-у /видео/

Спутник пре 10 дана
Пратите уживо вести Радија Спутњик. Данас у вестима: Француски предсендик сматра да је НАТО на самрти, а Европа на ивици пропасти. Може ли, као што тврди Аљбин Курти, Српска листа као победничка мањинска партија имати… »

Ђурић: Курти гура цео регион у 1999. годину

Правда пре 10 дана
Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић изјавио је да Аљбин Курти окреће точак историје уназад и живи у 1999. години, у коју гура и цео регион. Како наводи Ђурић, Курти гура цео регион у 1999. годину својом неспремношћу… »

Шокантно откриће порекла аљбина куртија: Најватренији Албанац је Србин! Ево доказа...

Правда пре 10 дана
Будући премијер тзв. Косова и лидер Самоопредељења Аљбин Курти релативно скоро је променио своје српско презиме, пише портал „Космет инфо“. Његова породица се, наиме, презивала Куртовић, а и данас у завичају његовог… »

Дрецун: Београд мора да се супротстави Куртијевој великоалбанској идеји

Правда пре 10 дана
Председник скупштинског Одбора за Косово и Метохију Милован Дрецун оцењује да поруке и изјаве Аљбина Куртија садрже само великоалбанску идеју. Курти сада те ставове жели да преточи у политичке кораке, а Београд томе мора да… »

Самоопредељење и ДСК постигли договор о новој косовској влади

Мондо пре 10 дана
Демократски савез Косова (ДСК) и покрет Самоопредељење постигли су данас програмски договор о новој косовској влади, али остаје да тај споразум потврде лидери странака, Иса Мустафа и Аљбин Курти, јављају приштински медији… »

“У српским општинама није било фер избора. Не треба Србима на Косову помирење него посао и правда…”: Аљбин Курти о…

Недељник пре 10 дана
Фото: Профимедиа Политичар са Косова који је последњих недеља привукао велику пажњу медија – о њему су писали и британски Гардијан и сви српски медији – а који би могао ускоро да седне у премијерску фотељу, јесте Аљбин… »

Дрецун: Београд да се супротстави великоалбанској идеји Куртија

Студио Б пре 10 дана
Председник скупштинског Одбора за Косово и Метохију Милован Дрецун оцењује да поруке и изјаве лидера Самоопредељења Аљбина Куртија садрже само великоалбанску идеју. Курти сада своје ставове жели да преточи у политичке… »

Курти се у Паризу сусрео са председницом спољно политичког одбора француског парламента

Нови магазин пре 9 дана
Кандидат за премијера Косова из Покрета Самоопређељење Аљбин Курти се током боравка у Француској данас срео са председницом Одбора за спољне послове у Скупштине Француске, госпођом Мариелом де Сарнез. „ Честитала ми је… »

Вести дана »