Аљбин Курти

Курти: Споразум из Вашингтона је непримењив

Нова 22.10.2020
Лидер Самоопедељења Аљбин Курти сматра да је споразум Вашингтона са Србијом непримењив и да ни тада када је потписан није био предвиђен за спровођење. Он је рекао да су преовлађујући контекст тог споразума председнички… »

Ново лудило албанских политичара: Курти тврди да је Вашингтонски споразум непримењив

Србија данас 22.10.2020
Курти је рекао да су преовлађујући контекст тог споразума председнички избори у САД. Лидер Самоопедељења Аљбин Курти сматра да је споразум Вашингтона са Србијом непримењив и да ни тада када је потписан није био предвиђен… »

„Бајден још 2016. тражио да Приштина успостави ЗСО“

Вести онлине 18.10.2020
Кандидат за америчког председника Џо Бајден поручио је током посете Косову у августу 2016. године да би требало успоставити Заједницу српских општина и позвао је у то време да гласа о демаркацији са Црном Гором, преноси… »

Курти позвао Албанце у САД да гласају за Бајдена

Политика 16.10.2020
ПРИШТИНА - Лидер Покрета Самоопредељење и бивши косовски премијер Аљбин Курти позвао је данас Албанце у САД да на предстојећим председничким изборима гласају за демократског кандидата Џоа Бајдена. Курти је у видео изјави… »

„Аљбин Курти певао Србији као славуј“

Вести онлине 16.10.2020
Косовски председник Хашим Тачи рекао је да се лидер Покрета Самоопредељење и бивши премијер Аљбин Курти предао српским властима и одбио да буде део ОВК. Тачи је рекао да Курти нема ни ратне другове ни другове у затвору, јер… »

Миљеник Ђиласове Раде Трајковић, Аљбин Курти, жестоко лобира за Бајдена! (видео)

Ало 16.10.2020
Председник Покрета Самоопредељење Аљбин Курти, иначе миљеник Ђиласове Раде Трајковић почео је жестоко да лобира за Џозефа Бајдена. Председнички кандидат Демократске странке на изборима у САД Џо Бајден залаже се за… »

Курти позвао Албанце да гласају за Бајдена

Б92 16.10.2020
Лидер Покрета Самоопредељење Аљбин Курти позвао је Албанце у САД да на предстојећим председничким изборима гласају за демократског кандидата Џоа Бајдена. Курти је у видео-изјави на својој страници на Фејсбуку навео да је… »

Мисли да ће овим потезом нешто постићи! Курти позива све Албанце да гласају за Бајдена! (видео)

Правда 16.10.2020
Лидер Покрета Самоопредељење и бивши самопроглашени косовски премијер Аљбин Курти позвао је данас Албанце у САД да на предстојећим председничким изборима гласају за демократског кандидата Џоа Бајдена. Он је рекао да је… »

Курти позвао Албанце у САД: Гласајте за Бајдена

Вечерње новости 16.10.2020
ЛИДЕР Покрета Самоопредељење и бивши косовски премијер Аљбин Курти позвао је данас Албанце у САД да на предстојећим председничким изборима гласају за демократског кандидата Џоа Бајдена. Курти је у видео изјави на својој… »

Мисли да ће овим потезом нешто постићи! Курти позива све Албанце да гласају за Бајдена (видео)

Србија данас 16.10.2020
Курти је у видео изјави на својој Фејсбук страници навео да је Бајден од 90-тих година пружао "непоколебљиву подршку" Албанцима на Балкану. Лидер Покрета Самоопредељење и бивши самопроглашени косовски премијер Аљбин Курти… »

Вести дана »