Иван Ивановић

Све више фиктивних фирми за прање новца, процедура отварања никад једноставнија

Радио 021 14.07.2019
У најтамнијем делу сиве економије налазе се и фантомске фирме, које предузетницима омогућавају нелегално пословање и утају пореза. За првих шест месеци ове године откривено је 65 фантомских фирми. "Процедура отварање фирме је… »

Преминула легендарна водитељка Данка Нововић

Луфтика 14.07.2019
Позната водитељка Телевизије Београд Данка Нововић преминула је у болници на Бежанијској коси у 76. години. Данка Нововиц је рођена у Прокупљу 1943. године. После Прокупља живела је у Урошевцу, а потом се са мајком… »

Председниче, ви стално некога или нешто МРЗИТЕ, а сопствени народ НАЈВИШЕ

Луфтика 11.07.2019
Поштовани, Ваш ауторски текст објављен у листу ‘Политика’ 10. јула 2019. најпре не задовољава форму, а онда ни суштину иједног новинарског облика. Мени то не смета кад сте Ви у питању, али би ми свакако сметало да тако… »

Медојевић оштро по милу: Сатаниста Ђукановић је непријатељ хришћанства у Црној Гори!

Правда 03.07.2019
Осврћући се на текст објављен у црногорским Вијестима: „Мило мири Мираша и Риста“, лидер ПзП-а и један од лидера ДФ-а, Небојша Медојевић, истакао је да се Жељко Ивановић, аутор поменутог текста, слаже са Милом… »

Марко Ивановић о судбини Огњена Мићовића, Илије Ђоковића и Душана Милетића у Борцу

Морава инфо 01.07.2019
ЧАЧАК – Спортски директор Борца Марко Ивановић изјавио је да у клуб тренутно има 11 играча са важећим уговорима. То су: Радован Ђоковић, Никола Кочовић, Матеја Поповић, Огњен Чарапић, Иван Гавриловић, Еди… »

Нема мора за тебе и твоје дете, госпођо без мужа!

Луфтика 26.06.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 388 Схарес Стигло је лето и сви размишљамо о одласку на море и уживању на плажи. Бирају се локација и друштво, тражи се кревет више дуж обале, обављају се последње припреме… А да ли сте се некад… »

Глупане, пустио си да твоје дете погине да би се нечији окот возио у мерцедесу

Луфтика 23.06.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 158 Схарес Ведрана Рудан је хрватска књижевница и колумнисткиња. Са својим текстом који напише Рудан узбурка духове на простору Балкана. Тако је било и са текстом који је она насловила са „Рано сте се… »

Заветовали се на вечну љубав: Познати кошаркаш и бивши дечко Ане Ивановић оженио мис Србије! Млада имала две венчанице…

Курир 23.06.2019
Кошаркаш Иван Паунић и некадашња мис Србије Милица Јелић венчали су се данас у Храму Светог Саве, после чега је уследило свадбено весеље. Пар је још 2017. године обавио грађанско венчање, а данас се на вечну љубав… »

Док се свађамо о геј паради, маме у Дечијој болници спавају на столици крај болесног детета

Луфтика 19.06.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 6К Схарес Борис Миличевић, геј активиста и теолог Милош Стојковић жестоко су се сукобили уживо у емисији о Паради поноса која би требало да се одржи 29. јуна у Београду. И док је теолог говорио да се… »

Језива трагедија овде је вест за дан. Сутра… биће нових трагедија, навикли смо

Луфтика 18.06.2019
Схаре Твеет Схаре Пин 243 Схарес И тако унедоглед… Она је прво пререзала детету и себи вене, онда је запалила стан, па своју, ту већ крваву трогодишњу ћерку, бацила са четвртог спрата. НА КАУЧУ КОД ПСИХОТЕРАПЕУТА ЖЕЉКЕ… »

Вести дана »