Ким Џонг Ун

Северна Кореја није пријавила ниједан случај заразе: Ким Џонг Ун се хвали “сјајним успехом” у борби против коронавируса

Недељник 03.07.2020
Фото Профимедиа Лидер Северне Кореје Ким Џонг УН поздравио је “сјајни успех” у борби против коронавируса али је упозорио да не треба “преурањено” ублажавати мере, пренели су данас тамошњи медији наговештавајући да… »

Ким Џонг Ун: Спречили смо да коронавирус уђе у земљу

Н1 Инфо 03.07.2020
Севернокорејски вођа Ким Џонг Ун рекао је на састанку политбироа владајуће Радничке партије да је Северна Кореја спречила да коронавирус уђе у земљу, објавила је у петак државна новинска агенција КЦНА. "Темељно смо… »

Ким се хвали успехом у борби против короне: Детаљно смо планирали спречавање ширења тог подмуклог вируса

Курир 03.07.2020
Лидер Северне Кореје Ким Џонг УН поздравио је "сјајни успех" у борби против корона вируса али је упозорио да не треба "преурањено" ублажавати мере, пренели су данас тамошњи медији наговештавајући да земља неће ускоро… »

Огласио се Ким Џонг Ун: "Спречили смо продор корона вируса"

Телеграф 03.07.2020
Он је упозорио да не би требало да дође до лаганог "опуштања" на фронту борбе против епидемије. Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун рекао је на проширеном састанку политбироа владајуће Радничке партије да је Северна Кореја… »

Северна Кореја спречила продор короне у земљу: Огласио се Ким Џонг Ун и послао поруку нацији

Србија данас 03.07.2020
Ким је упозорио да не би требало да дође до лаганог "опуштања" на фронту борбе против епидемије. Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун рекао је на проширеном састанку политбироа владајуће Радничке партије да је Северна Кореја… »

Ким: Северна Кореја спречила продор коронавируса

Нова 03.07.2020
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун рекао је на проширеном састанку политбироа владајуће Радничке партије да је Северна Кореја темељно спречила продирање коронавируса у земљу. Он је упозорио да не би требало да дође до… »

Ким: Северна Кореја спречила продор корона вируса

Блиц 03.07.2020
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун рекао је на проширеном састанку политбироа владајуће Радничке партије да је Северна Кореја темељно спречила продирање корона вируса у земљу. Он је упозорио да не би требало да дође до… »

Мун: Потребан још један самит Трампа и Кима

Б92 01.07.2020
Сеул -- Јужнокорејски председник Мун Џае Ин изјавио да би амерички председник Доналд Трамп и северникорејски лидер Ким Џонг Ун требало да се састану још једном. Тај сусрет би требало да се, како ка\е, догоди пре америчких… »

Објављене голе фотографије жене Ким Џонг Уна

Ало 30.06.2020
Бес Северне Кореје због летака против Пјонгјанга, лансираних са Југа, гоњен је "прљавим, увредљивим" приказима супруге лидера Ким Џонг Ун-а, изјавио је главни изасланик Русије у тој земљи. У последњим недељама Пјонгјанг је… »

Омађијан и Ким Џонг Ун: Хари Потер стиже у Северну Кореју

Б92 29.06.2020
Северна Кореја је прихватила књиге из серијала "Хари Потер", Џоане К. Ролинг, 23 године након што је објавила прво дело. Држава је иначе позната по строгој контроли и цензури над литературом коју грађани могу да читају… »

Вести дана »