Ким Џонг Ун

Ким лансира ракете па се "извињава": Трамп о "лепом писму" и "малом извињењу"

Блиц 10.08.2019
Амерички председник Доналд Трамп навео је данас да му је севернокорејски лидер Ким Џон Ун казао да ће ракетне пробе престати када буду завршене заједничке вежбе САД и Јужне Кореје. Трамп је на Твитеру написао да му се Ким… »

Трамп: Ким жели да се поново састанемо, извинио се за ракетне пробе

ИндексОнлине 10.08.2019
БЕРКЛИ ХАЈТС – Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп рекао је данас да председник Северне Кореје Ким Џонг Ун жели да се поново састану како би “започели преговоре” након заједничких војних вежби САД и… »

Лидер северне Кореје писао трампу: Ево на шта се Ким Џонг Ун жалио америчком председнику

Правда 10.08.2019
Амерички председник Доналд Трамп навео је да му је севернокорејски лидер Ким Џонг Ун казао да ће ракетне пробе престати када буду завршене заједничке вежбе САД и Јужне Кореје. Трамп је на Твитеру написао да му се Ким у… »

Ким Џонг Ун послао "прелепо" писмо Трампу на три стране

Н1 Инфо 09.08.2019
Председник САД Доналд Трамп рекао је да је примио прелепо писмо на три стране од севернокорејског лидера Ким Џонг Уна и оценио да ће с њим водити још преговора у покушају да превазиђу пат позицију око нуклеарног програма… »

Помпео се нада наставку преговора САД и Северне Кореје

Блиц 07.08.2019
Амерички државни секретар Мајк Помпео данас је изјавио да се нада да ће се преговори о денуклеаризацији наставити између Северне Кореје и САД. "Ми се надамо да ћемо се наредних недеља вратити за преговарачки сто", рекао је… »

Ким: Ракете су упозорење за САД и Јужну Кореју

РТС 07.08.2019
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун изјавио је, поводом најновијег лансирања тактички навођених ракета, да је то упозорење за заједничку војну вежбу САД и Јужне Кореје која је у току. Подсећамо, Северна Кореја поново је у… »

Помпео се нада наставку преговора С. Кореје и САД

Б92 07.08.2019
Амерички државни секретар Мајк Помпео је изјавио да се нада да ће се наставити преговори о денуклеаризацији између Северне Кореје и САД. "Ми се надамо да ћемо се наредних недеља вратити за преговарачки сто", рекао је Помпео… »

Ким Џонг Ун: Ракете представљају упозорење Вашингтону

Блиц 07.08.2019
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун рекао је да последње ракете које је Пјонгјанг лансирао представљају упозорење Вашингтону, пренела је данас севернокорејска агенција КЦНА. Како се наводи, упозорење се односи на заједничке… »

Ким ЏОНГ Ун: Ракете представљају упозорење Вашингтону

Правда 07.08.2019
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун рекао је да последње ракете које је Пјонгјанг лансирао представљају упозорење Вашингтону, пренела је севернокорејска агенција КЦНА. Како се наводи, упозорење се односи на заједничке војне… »

На помолу наставак преговора? САД и Северна Кореја би могле да се врате за преговарачки сто већ у нредних неколико недеља!

Правда 07.08.2019
Амерички државни секретар Мајк Помпео данас је изјавио да се нада да ће се преговори о денуклеаризацији наставити између Северне Кореје и САД. "Ми се надамо да ћемо се наредних недеља вратити за преговарачки сто", рекао је… »

Вести дана »