Ким Џонг Ун

Кање уништава Кардашијанке: Каже да је покушао да се разведе од Ким, њену мајку зове Крис Џонг Ун

Телеграф пре 13 дана
Репер Кање Вест је синоћ имао још један нервни слом, а све своје фрустрације је истресао док је писао Твитове, након чега је представио нови музички албум. Амерички репер Кање Вест (43) је објавио низ нових Твитова на свом… »

Кањеов бес је баш ескалирао: репер тврди да покушава да се разведе од Ким коју је зове белим супремистом а њену мајку Крис…

Ноизз пре 13 дана
Није да се од Кање Веста очекује да се понаша као дечко за пример, али је његово неуравнотежено понашање прилично ексалирало. Након објављивања кандидатуре за председника Америке и говора о томе како је умало пристао да… »

Разбеснели га па добили оно најгоре од њега - Ким Џонг Ун направио велику чистку!

Ало пре 14 дана
Владара Северне Кореје наљутили. Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун отпустио је званичнике који су радили на изградњи опште болнице у Пјонгјангу јер су од грађана тражили донације, пренели су данас севернокорејски медији… »

Ким сменио менаџере: Тражили донације од грађана за изградњу болнице

Блиц пре 15 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун отпустио је званичнике који су радили на изградњи опште болнице у Пјонгјангу јер су од грађана тражили донације, пренели су данас севернокорејски медији. Ким је наредио да Општа болница… »

Ким опет прави чистку

Б92 пре 15 дана
Пјонгјанг -- Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун отпустио је званичницке који су радили на изградњи опште болнице у Пјонгјангу. Они су наводно од грађана тражили донације, пренели су данас севернокорејски медији. Ким је… »

Наљутио се: Ким сменио менаџере јер су тражили средства од народа

Вести онлине пре 15 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун отпустио је званичнике који су радили на изградњи опште болнице у Пјонгјангу јер су од грађана тражили донације. Ким је наредио да Општа болница мора да буде завршена до октобра, када се… »

Ким заводи ред на градилишту нове болнице - оштре критике и отпуштања

Спутник пре 15 дана
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун оштро је критиковао комисију задужену за изградњу нове градске болнице у Пјонгјангу и захтевао отпуштање свих одговорних, преноси Централна телеграфска агенција Кореје. Како се наводи, Ким… »

Ким сменио менаџере јер су тражили донације од грађана

РТС пре 15 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун отпустио је званичнике који су радили на изградњи опште болнице у Пјонгјангу, јер су од грађана тражили донације, пренели су севернокорејски медији. Ким Џонг Ун је наредио да Општа… »

Чистка у северној Кореји: Ким оптустио званичнике који су радили на изградњи болнице јер су тражили средства од народа

Курир пре 15 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг-ун отпустио је званичницке који су радили на изградњи опште болнице у Пјонгјангу јер су од грађана тражили донације, пренели су данас севернокорејски медији. Ким је наредио да Општа болница… »

Лете главе у северној Кореји: Ким отпустио званичнике и менаџере, тражили донације од грађана

Србија данас пре 15 дана
Ким је наредио странци да истражи улогу Комисије за координацију у догађају и замени све одговорне званицнике. Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун отпустио је званичницке који су радили на изградњи опште болнице у Пјонгјангу… »

Вести дана »