Пирот

ПоПИс: Епидемија корона вируса у Немачкој и Шпанији, Мадриду

Пиротске вести пре 4 дана
У оквиру серијала ПоПИс, аутора главног и одговорног уредника ТВ Пирот Владимира Вељковића, погледајте каква је ситуација са епидемијом корона вируса у Немачкој, Минхену, Шпанији, Мадриду, где је тренутно једно од највећих… »

Градоначелник: Када је реч о епидемији корона вируса, ситуација у Пироту под контролом

Данас пре 4 дана
Градоначелник Пирота и командант градског штаба за ванредне ситуације Владан Васић Градоначелник Пирота и командант Градског штаба за ванредне ситуације Владан Васић изјавио је за ТВ Пирот да на основу свих расположивих… »

ИЗ РИЗНИЦЕ МУЗЕЈА ПОНИШАВЉА: МУМ СОВРА – ПОРОДИЧНИ СТО МАЛОГ РИСТЕ

Пиротске вести пре 4 дана
Мум совра из породице Христић, коришћена половином КСИКС века, представља трпезнисто са свећом. Плоча стола састоји се од веома дугачке даске, дужине 247 цм, у најширем делу полукружног облика 118 цм, а у доњем делу… »

У Пиротсксом округу 16 заражених и прва жртва короне

Југмедиа пре 5 дана
Епидемиолог Завода за јавно здравље у Пироту Радмила Зец изјавила је данас да је у Пироту један смртни случај повезан са ЦОВИД19 вирусом, што је и потврђено тестирањем. Према њеним речима, у последња два дана поново је… »

У Пиротском округу један смртни случај повезан са коронавирусом

Спутник пре 5 дана
Епидемиолог Завода за јавно здравље у Пироту Радмила Зец изјавила је данас да је на подручју Пиротског округа потврђен један смртни случај повезан са вирусом Ковид-19. „Од девет узорака са територије Пиротског округа три… »

Обезбеђена дезинфекциона средства за стамбене зграде у Пироту

Плус онлине пре 5 дана
Градски штаб за ванредне ситуације обезбедио је дезинфекциона средства на бази хлора која ће преко ЈКП „Комуналац“ бити подељена управницима стамбених јединица. Управници ће добити и стручно методолошко упутство о… »

Формиран посебан центар у Дому здравља Пирот у циљу продужења важности електронског рецепта или добијања лекарског савета

Плус онлине пре 5 дана
Поштујући одлуку Министарства здравља у циљу спречавања ширења пандемије изазване Цорона вирусом, Дом здравља Пирот је променио стандардни начин рада својих служби, посебно рад Службе за здравствену заштиту одраслог… »

Од девет узорака са подручја Пиротског округа, три позитивна, један смртни случај повезан са вирусом

Данас пре 5 дана
Епидемиолог Завода за јавно здравље у Пироту др Радмила Зец изјавила је данас да је у Пироту један смртни случај повезан са ЦОВИД19 вирусом, што је и потврђено тестирањем. “Од девет узорака са територије Пиротског округа… »

Градска управа донирала теренско возило ватрогасно-спасилачкој јединици и путничко Полицијској управи Пирот

Пиротске вести пре 5 дана
Савет за безбедност Града Пирота и Штаб за ванредне ситуације Града Пирота доделили су Полицијској управи Пирот, односно Ватрогасно-спасилачкој јединици по једно возило, чиме ће се унапредити рад ових служби. Полицијској… »

Тријажни центри отворени и на југу Србије, посебни улази и амбуланте за оне са симптомима короне

Јужне вести пре 5 дана
Уместо дежурним епидемиолозима, грађани који имају респираторне тегобе и симптоме сличне вирусу корона треба да се јаве лекарима у домовима здравља. Тријажни центри већ су отворени у Лесковцу, Власотинцу, Сврљигу, Пироту… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Ведро
Ведро
1 ˚C
четвртак
Делимично облачно
Делимично облачно
1˚ / 18˚
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
4˚ / 17˚

Вести дана »