Сергеј Трифуновић

Директор београдске филхармоније, бивши министар културе: Ћосић и Н1 у медијској трци за блам године

Курир 22.02.2020
изнис модел телевизије Н1, по коме се профит власника изједначава са јавним интересом, доприноси српској демократији у истој оној мери у којој Сергеј Трифуновић доприноси безбедности саобраћаја. Али, цинизам на страну… »

Политичар у покушају се поново избламирао: Никад краја Сергејевим глупостима!

Србија данас 21.02.2020
Сергеј Трифуновић, глумац и лидер Покрета слободних грађане готово сваког дана има нову изјаву којом шокира јавност. Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић је поново изазвао салве смеха још једном својом сулудом… »

Иван Ивановић и Сергеј Трифуновић се раскопчавају, скидају каиш и загрљени, страсно мазе по брадавицама (фото 18+)

Ало 21.02.2020
Водитељ и политичар су се мало више опустили и по ко зна који пут прешли границу културног понашања. Наш портал дошао је у посед фотографије на којој су усликани водитељ Иван Ивановић и председник Покрета слободних… »

Сергеј Трифуновић предао писмо за посланике СНС: Гласали сте против деце

Бета 20.02.2020
Председник Покрета слободних градјана (ПСГ) Сергеј Трифуновић предао је данас, на писарници Скупштине Србије, писмо за посланичку групу Српске напредне странке у којем наводи да су од парламента направили "циркус", а од "себе… »

“Да ли сте могли да погледате у очи своју децу и да им поносно кажете како су тата или мама гласали против закона о…

Недељник 20.02.2020
БЕТАПХОТО/МИЛОС МИСКОВ/МО) Сергеј Трифуновић, председник Покрета слободних грађана обратио се писмом посланицима Народне скупштине у којем их је подсетио да су шест пута одбили да усвоје закон о лечењу болесне деце у… »

Трифуновић критиковао посланике због предлога о лечењу деце у иностранству

РТС 20.02.2020
Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић предао је данас на писарници Народне Скупштине писмо за председницу Мају Гојковић и посланичку групу СНС, у којем им пребацује да су, како је рекао новинарима, шест пута… »

Сергеј срља из блама у блам: Трифуновић се жестоко обрукао, Тадић га спустио

Србија данас 20.02.2020
Привиђају му се фантомске фотографије. Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић поручио је да би "више поштовао бившег председника Бориса Тадића, чак се и учланио у његову странку", да је он "јавно признао да… »

Невиђена бламажа лидера Покрета слободних грађана: Трифуновић се жестоко обрукао, Тадић га спустио!

Курир 20.02.2020
Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић поручио је да би „више поштовао бившег председника Бориса Тадића, чак се и учланио у његову странку“, да је он“јавно признао да је основао СНС на предлог Микија… »

Вечерас у Крагујевцу и Ђилас и Јеремић

Прессек 19.02.2020
Представници опозиције, удружења и грађани који су за бојкот избора окупиће се у среду, у 18 сати, на Ђачком тргу у Крагујевцу, а скупу ће присуствовати Драган Ђилас и Вук Јеремић. Како је раније најављено, кампања… »

Погледајте како је Сергеј отерао ђиласа у пи*ку материну: Бојкоташи настављају да шокирају! (видео)

Србија данас 19.02.2020
Бојкоташку кампању српска опозиција окупљена око Савеза за Србију започела је снимањем бизарних видео снимака. Након што је лидер Двери Бошко Обрадовић напрасно постао "јутјубер", а Марко Бастаћ снимио бесмислени видео… »

Вести дана »