Српска листа

Да се мало играмо куглања - усред кошарке: Теово магично додавање преко целог терена је асистенција месеца у Еврокупу…

Србија данас пре 2 дана
Доктор... Године пролазе, а ситуација у Европи се никако не мења - Милош Теодосић је краљ асистенција на Старом континенту! Стиже још једна потврда за ту констатацију и то из Еврокупа који је прогласио магично додавање… »

Избори у косовској Митровици: За место градоначелника се боре четири кандидата

Вечерње новости пре 3 дана
ИЗБОРОМ Горана Ракића за потпредседника косовске владе и министра администрације и локалне самоуправе остало је упражњено место градоначелника Северне Митровице за које ће се сутра, на превременим изборима, надметати четири… »

Избори после онлајн кампање

Дојче веле пре 3 дана
Грађани Северне Митровице у недељу бирају градоначелника. По наредби Централне изборе комисије кампања се одвијала само онлајн, а то није једино што је атипично – изостало је и вербално политичко насиље. По први пут од… »

"Српска Атина и бање светске класе": Србија званично у топ пет европских дестинација!

Србија данас пре 3 дана
Србија је, по оцени часописа Форбс, ушла у првих пет дестинација за посетити после короне. Угледни амерички магазин "Форбс" уврстио је Србију на листу пет европских земаља које треба посетити после пандемије. Издвојено је… »

Избори у Северној Косовској Митровици - очекивања грађана и планови кандидата

РТС пре 3 дана
У недељу се у северном делу Косовске Митровице одржавају ванредни избори за председника општине. За место председника пријављена су четири кандидата - два Србина и два Албанца. У јединој градској средини са српском већином… »

За опстанак и живот на овим просторима: Кандидат за градоначелника Северне Митровице обишао више десетина домаћинстава

Вечерње новости пре 3 дана
МИЛАН Радојевић, кандидат Српске листе за градоначелника Северне Митровице данас је, последњег дана изборне кампање уочи избора заказаних за недељу, 29. новембар, обишао више десетина домаћинстава у овом граду указујући… »

Радојевић: Битан нам је останак младих људи на овом подручју

Вечерње новости пре 3 дана
СУШТИНА свих наших активности које спроводимо у сарадњи са Владом Србије и уз велику помоћ и подршку председника Вучића јесу са намером да се наш народ задржи и опстане на овим просторима. Ово је данас последњег дана… »

Ђорђевић (Ослобођење): Онемогућићемо изборе 2022. године ако буду лажни

Бета пре 4 дана
Председник Покрета Ослободјење Младјан Дјордјевић је данас "градјане, опозиционе странке, локалне покрете, чланове владајућих партија којима је доста преваре" позвао да заједно онемогуће одржавање избора 2022. године… »

Одборник Српске листе: Зашто не дижете глас за Радоичића, а све вас је поставио

Н1 Инфо пре 4 дана
Одборник Српске листе у Скупштини Општине Грачаница Видак Ристовић критиковао је локалне политичаре што Милану Радоичићу, осумњиченом за умешаност у убиство политичког представника дела Срба са севера Косова Оливера… »

Одборник Српске листе у Грачаници тражи правду за Милана Радоичића

Глас Америке пре 5 дана
ГРАЧАНИЦА — Одборник Српске листе у Скупштини Општине Грачаница Видак Ристовић критиковао је локалне политичаре што Милану Радоичићу, осумњиченом за умешаност у убиство политичког представника дела Срба са севера… »

Вести дана »