Arhiva vesti 24.12.2016

Marin Le Pen: Francuska treba da izađe iz EU i NATO

Novi magazin 24.12.2016
Francuska treba da izađe iz EU i NATO, izjavila je predsednica francuske partije Nacionalni front Marin le Pen u intervjuu za list “Kirjakatiki dimokratija“. "NATO je stvoren kada je postojala pretnja Varšavskog pakta i ekspanzija komunističkog… »

Veselji: Uklonićemo zid, ako to ne urade lokalne vlasti

B92 24.12.2016
Priština -- Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji rekao je da će kosovske institucije ukloniti zid u severnom delu KM, ukoliko to ne budu uradile lokalne vlasti. Veselji je na sednici kosovske skupštine u petak, koja raspravlja o podizanju… »

Pokušali da prevare inostrane kupce, sad niko neće maline

Radio 021 24.12.2016
Hladnjače u zapadnoj Srbiji još su pune smrznute maline, jer je ove sezone njen izvoz u velikom zastoju. Hladnjačari tvrde da je evropsko tržište pretrpano jeftinijom malinom iz Poljske, u kojoj je ove godine zabeležen rekordan rod. Pored toga… »

Jelek, anterija i Marija

RTS 24.12.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova pohvalila se na „Fejsbuku“ poklonom koji je dobila od srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića. Jeleku, koji opisuje kao važan deo nošnje, kako kaže, nedostaje dugme. Ipak… »

Hrvatska dobija novu borbenu eksadrilu, ali nije to zbog Srbije

Vesti online 24.12.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarovć izjavila je da se Hrvatska ne trka u naoružanju sa Srbijom. Međutim, kako kaže, Hrvatska će nabaviti novu borbenu eskadrilu i američke "Black hawk" helikoptere. Grabar Kitarović je u intervjuu za… »

Đukić Dejanović: Podržavam pravo na odluku o abortusu

Danas 24.12.2016
Potrebno je pojačati rad savetovališta, ali i obrazovanje mladih o reproduktivnom zdravlju. Dobila sam više poruka slične sadržine i odgovoram svima koji su se javili - razumem revolt i reakciju, ali formiranje saveta za borbu protiv abortusa nikada… »

Rad na crno u: Beogradu i Nišu otkrivena 202 radnika

Blic 23.12.2016
Inspektorat za rad je izvršio vanredne nadzore u oblasti radnih odnosa kod 385 poslodavaca u Beogradu i Nišu i tom prilikom otkrio 202 radnika koji su radili "na crno". U ovim nadzorima bilo je obuhvaćeno 995 radno angažovanih lica, otkriveno je 202… »

U Subotici izložba "Necenzurisane laži"

RTV 24.12.2016
SUBOTICA - Izložba "Necenzurisane laži - Manipulacija pojmom cenzure u Srbiji 2014 - 2016.", koju organizuje Srpska napredna stranka, otvorena je danas u Subotici, a najseverniji srpski grad je posle Beograda i Kruševca treći grad u Srbiji u kom je… »

Bertomeu potvrdio - prvak Jadrana ide u Evroligu

Mozzart sport 24.12.2016
Format takmičenja neće biti promenjen u narednih pet do 10 godina, a Istanbul ostaje domaćin Fajnal fora 2017. Prvi čovek Evrolige, Đordi Bertomeu potvrdio je za ruske medije kako će tačno funcionisati ovo prestižno košarkaško takmičenje i… »

Luđi od bajka: Italija bruji o ’bureku’ Donarume (VIDEO)

Hot sport 24.12.2016
Milan je preko penala savladao Juventus u finalu Superkupa Italije, a ovo je potez meča. Điđi Donaruma se već dokazao kao neko kome se može ustupiti mesto čuvara mreže “rosonera” iako je izuzetno mlad. Ali ovakva smirenost i staloženost sa 17… »