Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Projektima samo koliko mora

Večernje novosti 17.01.2017
U gradu na Veternici uskoro slede konkursi za socijalu, kulturu i medije. LESKOVAC - Gradska uprava za društvene delatnosti je dobila saglasnost Gradskog veća da raspiše javne konkurse za finansiranje, odnosno sufinansiranje projekata u oblasti… »

Mašine bez napona u "Jugoalatu"

Večernje novosti 17.01.2017
Planovi o oživljavanju "Jugoalata" na dugačkom štapu. Snabdevanje strujom nije rešeno ni posle dva meseca. PONOVNO pokretanje proizvodnje u "Jugoalatu", nekadašnjem renomiranom preduzeću u metalskom kompleksu, poznatom širom sveta po proizvodnji… »

Ovo ledi krv u žilama: Ovako Albanska vojska kreće da izazove krvoproliće u srpskom vozu (video)

Srbija danas 17.01.2017
Jezivi snimak procureo u javnost. Slučaj voza na direktnoj liniji Beograd - Kosovska Mitrovica i zabrana njegovog ulaska na Kosovo već treći dan glavna je tema gotovo svih medija. Prenose se reakcije kosovskih i evropskih zvaničnika, ali i srpskih… »

Sneg podsetio nadležne da je potrebno još vozila za čišćenje

Južne vesti 17.01.2017
Da su potrebna nova vozila za čišćenje snega, iz Grada su shvatili usred zime, na sastanku Štaba za vanredne situacije. S obzirom na to da novac kojim bi se kamioni nabavili nije predviđen budžetom koji se planirao kada nije bilo snega, sada moraju… »

NA SKUPU SDA VERBALNO NAPADNUTA EKIPA TV JEDINSTVO! Video

Sandžak haber 17.01.2017
Novi Pazar – Tokom razgovora sa okupljenim građanima na današnjem skupu Stranke demokratske akcije Sandžaka ekipa televizije Jedinstvo u Novom Pazaru verbalno je napadnuta od strane jednog sugrađanina. Nepoznati čovek je na primitivan način… »

Razbijali led kako bi plivali na Bogojavljenje

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Kosjerić - U kosjerićkom selu Rosići, u četvrtak će biti održano plivanje za Časni krst, sa početkom u 12 sati, a nakon toga uručivanje nagrada. U odnosu na prethodnu godinu očekuje se više učesnika, a najuspešnijima će biti dodeljeni krst i… »

U četvrtak akcija dobrovoljnog davanja krvi

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Čačak - Crveni krst Čačak saopštio je danas da će 19. januara u saradnji sa Studentskim parlamentom Fakulteta tehničkih nauka organizovatiakciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se realizovati u novom krilu Studentskog doma Čačak u vremenu… »

Nova pravila za trofejno oružje

Jug press 17.01.2017
LESKOVAC Novim Zakonom o oružju i municiji, koji je počeo da se primenjuje od 5. marta 2016. godine, nije predviđen oružni list sa pravom korišćenja tuđeg lovačkog oružja, tako da su ovi oružni listovi prestali da važe od 6. septembra 2016… »

Upozorenje za vozače! Evo gde se nalazi saobraćajna policija!

iKragujevac 17.01.2017
Evo gde se nalazi saobraćajna policija: -Iza Topole ka Beogradu, selo Belosavci; -Kontrola teretnih vozila, pravac ka Metrou. fShare Tweet Pratite iKragujevac na VIBERU: http://chats.viber.com/ikragujevac… »

Kolinda ne prestaje da provocira: Hrvati sa Tuđmanom ostvarili san!

Srbija danas 17.01.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da se u Hrvatskoj mnogo bolje živi nego u bivšoj Jugoslaviji. Ona svim jugonostalgičarima prepručuje da se na jedan dan vrate u te dane kako bi uvideli koje bi im sve slobode bile ukinute… »