Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Sporni školski odbor prokupačke Tehničke škole

RTS 17.01.2017
Umesto tri člana za novi školski odbor Tehničke škole "15. maj" u Prokuplju, na koliko je po zakonu imala pravo, SO Prokuplje je predložila i imenovala šest. Dok u lokalnoj samoupravi tvrde da predlog nastavničkog veća, zbog manjkavosti, nije… »

Dodik: Nemam informaciju o sankcijama SAD, ali ih očekujem

Srbija danas 17.01.2017
Milorad Dodik oglasio se povodom vesti da su protiv njega SAD uvele sankcije. - Ne znam da li je informacija da sam stavljen na američku crnu listu tačna, jer nijedan zvanični dokument još nisam dobio. Ali, očekujem tako nešto - rekao je Dodik… »

Otkazani letovi za banja luku: Iz bezbednosnih razloga nema polazaka iz Beograda

Srbija danas 17.01.2017
Kompanija donela odluku zbog teških vremenskih uslova. Letovi JU102 i JU103 Er Srbije između Banjaluke i Beograda otkazani su danas zbog teških vremenskih uslova na aerodromu u Banjaluci, saopštila je srpska avio-kompanija. Za putnike na koje izmena… »

Makedonci objavili rat sorošu: U Skoplju osnovan pokret za "desorošizaciju" zemlje

Srbija danas 17.01.2017
U Skoplju osnovan pokret protiv delovanja Soroš fondacije. U Skoplju je danas formiran građanski pokret "Stop operaciji Soroš", koji bi, kako je najavljeno, trebalo da doprinese procesu "desorošizacije" zemlje, na šta je još pre Nove godine pozvao… »

Meštani zbrinuti u Prihvatnom centru

RTS 17.01.2017
U Trgovištu i Vladičinom Hanu ukinuta je vanredna situacija, ali je i dalje na snazi u planinskim selima u okolini Vranja gde žive uglavnom stari i bolesni ljudi. Zbog visokog snega i hladnoće, 13 osoba među kojima su i deca, smešteno je u Prihvatni… »

Za sat kućne nege i pomoći od 180 do 240 dinara

Jugmedia 17.01.2017
Centar za socijlani rad i Ustanova za odrasle i starije naplaćivaće pomoć i negu u kući po ceni od 180 do 240 dinara po satu, odlučeno je danas na sednici Gradskog veća Leskovac, usvajanjem pravilnika o toj vrsti organizacije. Ove dve ustanove, kako… »

Brat izbodenog tinejdžera traži oštrije kazne za maloletnike

Južne vesti 17.01.2017
Krajem nedelje održava se pretres u slučaju 15-godišnjaka koji je nožem ranio godinu dana starijeg dečaka ispred škole “Učitelj Tasa”. Rođeni brat oštećenog traži pravdu i oštrije kazne za maloletne počinioce krivičnih dela. Zato će, u… »

Lome noge na kućnim pragovima

Jugmedia 17.01.2017
Lekari Službe urgetnog centra leskovačke bolnice zbrinuli su danas četiri pacijenta s prelomima skočnog i ručnog zgloba, od koji su se dvoje povredili prilikom pada na ulici, a dvoje na kućnim stepenicima. Direktor Opšte bolnice Nebojša… »

Oprezno: Kragujevčani su sve češće žrtve divljih taksista

iKragujevac 17.01.2017
Sve veći broj divljih taksista se nalazi na našim ulicama. Divljih taksista ima svuda po gradu, a najviše kod Rode i na stajalištu kod TC Radnički. Naš čitalac bio je žrtva divljih taksista koji se predstavljao kao vozač Mega taksija. On navodi… »

Iza kulisa daVideo produkcije

Ritam grada Kg 17.01.2017
DaVideo kao produkcija postoji skoro dve godine, od februara 2015. godine. Vlasnik David Ljubenović je u svojim ranijim godinama imao dosta solo projekata, dok nije skupio tim ljudi koji danas čine daVideo. Scenario za svaki spot smišlja on, ali je… »