Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Obaveštenje: Zbog snega skraćene autobuske linije

iKragujevac 17.01.2017
Zbog vremenskih uslova i klizavog kolovoza autobusi javnog prevoza saobraćaju skraćeno na sledećoj liniji : 7 A stanica -Vinjište saobraća do Crkve u Grošnici. fShare 21 Tweet Pratite iKragujevac na VIBERU: http://chats.viber.com/ikragujevac… »

Sutra bez električne energije ostaju ove ulice

iKragujevac 17.01.2017
Najava isključenja električne energije za sutra. -Zbog radova na mreži u vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul: Nate Radulović i Vidovdanskoj. Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole… »

Ovo još niste videli: Svinja na sred ulice na Maloj Vagi (video)

iKragujevac 17.01.2017
Danas se u naselju Mala Vaga dogodilo nešto nesvakidašnje. Pretpostavlja se da je svinja iskočila iz prikolice i blokirala saobraćaj. Srećom vlasnici su uspeli da je uhvate. Ovako nešto se ne viđa često. Pogledajte snimak: fShare 198 Tweet Pratite… »

Neuspeo još pokušaj prodaje AHA Mure Prvi maj

Pirotske vesti 17.01.2017
19SHARES Podeli Tvituj Lokalna samouprava je dala maksimum napora da dodje do prodaje kompanije AHA Mura Prvi maj, s obzirom da su se samoupravi javljali zainteresovani investitori, ali zbog činjenice da generalno lokalne samouprave nemaju nikakve… »

Pretpremijera drugog dela Zone Zamfirove u subotu u Pirotu

Pirotske vesti 17.01.2017
373SHARES Podeli Tvituj Pretpremijera filma “Vrati se Zone”, drugog dela Zone Zamfirove biće održana u subotu 21. januara u 19 sati, a publici u Pirotu pokloniće se gotovo kompletna glumačka ekipa filma. Pretpremijera u Pirotu biće održana… »

U Kragujevcu danas hladno sa snegom

iKragujevac 17.01.2017
U Kragujevcu danas nas očekuje hladno vreme sa povremenim naletima snega. Maksimalna temperatura -1, a minimalna -5. fShare 10 Tweet Pratite iKragujevac na VIBERU: http://chats.viber.com/ikragujevac… »

Proizvodnja kala u Glogonju

RTS 17.01.2017
Marko Jaćimović i Srećan Krstić iz Glogonja gaje kale. U ovim zimskim mesecima najveći im je problem kako održati cveće na temperaturama u minusu. Za to je potrebno dosta vremena i ulaganja, ali se isplati. Marko Jaćimović iz Glogonja je po… »

Uklonjena gvozdena šipka iz Parka Svetog Save

Južne vesti 17.01.2017
Gvozdena šipka koja je virila iz zemlje na brdašcetu u Parku Svetog Save na kom se deca igraju i sankaju, više ne predstavlja opasnost za mališane, jer je nakon pisanja Južnih vesti, šipka isečena. Nakon što su novinari prijavili problem Opštini… »

Promovisana knjiga “Zašto ćutiš Srbijo?”

Jug press 17.01.2017
LESKOVAC U organizaciji Svesrpskog otadžbinskog saveza u polupraznoj sali leskovačkog Narodnog pozorišta održana je večeras promocija knjige „Zašto ćutiš Srbijo?“ Stevana Đurovića i Jugoslava Petrušića. Promociju su bojkotovali I mediji… »

Popović na čelu Zavarivača

OK radio 17.01.2017
Vranje - Branislav Popović, aktuelni predsednik NO u „Jumku“, sada će obavljati i funkciju direktora „Zavarivača“, i to po zahtevu Ministarstva privrede. Popović kaže da će i dalje ostati na mestu predsednika NO „Jumka“, a da je u… »