Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Dodiku zabranjen ulazak u Ameriku!

Srbija danas 17.01.2017
Nalazi se na takozvanoj "crnoj listi" Sjedinjene Američke Države stavile su na crnu listu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Prema toj odluci njemu su blokirani svi računi i imovina u inostranstvu i zabranjen ulaz na teritoiju SAD. Foto… »

Doboj: Zaplenjeno 520 kilograma duvana

Srbija danas 17.01.2017
Policija iz Doboja pronašla je i oduzela veću količinu ukradene robe iz Gradačca, kao i 520 kilograma duvana bez akciza tokom pretresa kuće u dobojskom naselju Osječani, koju koristi osoba čiji su inicijali S.V. iz Modriče. Na zahtev Policijske… »

Kragujevčanin i dalje u pritvoru zbog terorizma

iKragujevac 17.01.2017
Predrag Bogićević, koga Crna Gora traži zbog optužbi za planiranje terorističkih akata, ostaće u pritvoru do ekstradicije nakon što je veće kragujevačkog Višeg suda odbacilo žalbu njegovog branioca na rešenje o ekstradicionom pritvoru… »

Romi u Čačku teško se suočavaju sa niskim temperaturama

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Čačak – Romska populacija na teritoriji grada, preko cele godine suočava se sa egzistencijalnim problemima, ali kada dođu hladni dani i veoma niske temperature, problemi postaju još veći. Centar za Socijalni rad podelio je korisnicima socijalne… »

Živanović: Vaučeri dobra mera Ministarstva turizma

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Čajetina - Akcija Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija o dodeli vaučera i subvencija izdavaocima za razvoj i podsticaj domaćeg turizma nastavlja se i u 2017. godini. Prošle godine ministarstvo je izdalo oko 14.000 vaučera, od čega je… »

Izložba "U susret ruskom caru"

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Čačak - Izložba "U susret ruskom caru", biće održana sutra u Galeriji Narodnog muzeja u Čačku, na kojoj će posetioci moći da vide mnošto fotografija svete porodice Romanovih do sada nedostupnih širokoj javnosti. Izložba koja je u organizaciji… »

„Radoznalo slonče“ u Pozorištu za decu

Ritam grada Kg 17.01.2017
Sutra u 18 sati predstava „Radoznalo slonče“ (uzrast 5+ godina) naći će se na sceni kragujevačkog Pozorišta za decu. Adaptaciju teksta Radjarda Kiplinga i režiju potpisuje Todor Valov, dok se zasluge za scenario i kreaciju lutaka, maski i… »

Narodni muzej u Valjevu: Nagrade i za "lajkovanje"

Večernje novosti 17.01.2017
Kako je Narodni muzej u Valjevu uspeo da udvostruči broj posetilaca. Ko kupi bilo koji suvenir - ne plaća kartu. BESPLATAN ulaz uz kupovinu bilo kog suvenira je udvostručio posetu perjanici među ustanovama kulture u Valjevu, pa je akcija pod nazivom… »

Radijatori sad greju jeftinije!

Večernje novosti 17.01.2017
"Novosadska toplana" počela da primenjuje niže cene usluga za sto hiljada potrošača. NOVOSAĐANI, čiji su stanovi priključeni na sistem JKP "Novosadska toplana" treba da očekuju manje troškove za grejanje i toplu potrošnu vodu. Gradsko komunalno… »

Miljana se porađala u zavejanom planinskom selu, a pomogla joj je odluka hrabrog lekara

Blic 17.01.2017
Lekar Dragoslav Dugalić iz ambulante u Ušću na Ibru, porodio je u utorak ujutru Milijanu Radulović iz Dolova kod Polumira, nekih 20 kilometara od Ušća, u njenoj kući u brdu iznad klisure Ibra, i na svet doneo devojčicu. Inače, ovo je Dugaliću… »