Izvor: RTV arhiva vesti 25.01.2017

Obeležen završetak projekta EU o hrani

RTV 25.01.2017
BEOGRAD - Glavni rezultat projekta "Izgradnja kapaciteta za unapređenje objekata za proizvodnju hrane i upravljanje sporednim proizvodima životinjskog porekla" je uspostavljanje Strategije za unapređenje objekata u kojima se rukuje hranom životinjskog… »

Šutanovac: DS će na narednim izborima ići na premijersku poziciju

RTV 25.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da će njegova stranka na narednim parlamentarnim izborima "ići na premijersku poziciju". "Mi ćemo svakako na sledećim izborima ići na premijersku poziciju, pa ćemo da… »

Zaledio se vodopad Lisine

RTV 25.01.2017
DESPOTOVAC - Zbog niskih temperatura zaledila je voda na vodopadu Lisine, spomeniku prirode i turističkoj atrakciji na padinama Beljanice, blizu Resavske pećine. "Oko dve trećine vode je pod ledom, ali ništa neobično, stanje je redovno", izjavila je… »

Jeremić: Ne želim da sedim skrštenih ruku

RTV 25.01.2017
PARAĆIN - "Ne želim da ćutim dok postajemo zemlja jeftine i obespravljene radne snage, zemlja u kojoj se ne vrednuje trud, zemlja u kojoj je partijska pripadnost važnija od kvalifikacija, zemlja u kojoj se budžetski suficit ostvaruje na račun… »

Ivanić: Moguća revizija protiv Srbije povratak unazad

RTV 25.01.2017
SARAJEVO - U Sarajevu je danas održan sastanak lidera stranaka koje čine vlast na državnom nivou, posle koga je predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić u vezi moguće revizije tužbe protiv Srbije rekao da bi to značilo povratak unazad. "Ima… »

Ministar: Ilić retko govori istinu

RTV 25.01.2017
NOVI SAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je komentarišući izjavu Velimira Ilića da je on sprečio Ilićev dolazak na čelo "Koridora Srbije" rekao da Velimir Ilić "retko kada govori istinu i da ništa od toga nije tačno"… »

Obeležavanje Dana Republike Indije na Filozofskom fakultetu

RTV 25.01.2017
NOVI SAD - U svečanoj sali Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu u četvrtak 26. januara, sa početkom u 13.30 časova, biće organizovana projekcija filma i razgovor povodom obeležavanja Dana Republike Indije. Lektorat za hindi Filozofskog… »

Deca sa KiM u Novom Sadu

RTV 25.01.2017
NOVI SAD - Decu sa Kosova i Metohije, koja su u okviru projekta ,"Svim srcem za osmeh deteta" u sedmodnevnoj poseti Novom Sadu, danas je u Gradskoj kući primio član veća zadužen za kulturu Dalibor Rožić. Zajednička fotografija, kao uspomena na… »

Izetbegović: Vučić skloniji dogovoru od Nikolića

RTV 25.01.2017
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je srpski lider Aleksandar Vučić skloniji dogovoru i pomirenju od predsednika Srbije Tomislava Nikollića. Izetbegović je u intervjuu mostarskom Dnevnom listu predsedniku… »

Uhapšen direktor "Kasperskog" zbog veleizdaje

RTV 25.01.2017
MOSKVA - Najveća ruska firma za sajber bezbednost "Kasperski lab" saopštila je danas da je uhapšen njen direktor Ruslan Stojanov, zadužen za istrage o hakerskim napadima, javio je AP. Firma je potvrdila tvrdnje lista Komersant da je Stojanov uhapšen… »