Izvor: RTV arhiva vesti 25.01.2017

Sastanak socijalno-ekonomskih saveta regiona

RTV 25.01.2017
BEOGRAD - U Vladi Srbije danas je održan sastanak tima za procenu Socijalno-ekonomskog saveta Srbije sa timovima Ekonomskog saveta Crne Gore, Ekonomsko-socijalnog savjeta Republike Srpske i Ekonomsko-socijalnog vijeća Federacije Bosne i Hercegovine… »

Neobični obeleživači zaboravljeni u knjigama

RTV 25.01.2017
SUBOTICA - Fotografije s letovanja, turpija za nokte, kontrolni iz matematike iz 1973. godine, spisak loših osobina jednog muža – to je samo deo ličnih stvari koje su čitaoci koristili kao obeleživači, pa zaboravili među stranicama knjiga… »

Efes i Armani odigrali za Zvezdu

RTV 25.01.2017
ISTANBUL - Košarkaši Efesa pobedili su večeras na svom terenu Darušafaku sa 93:81 u 19. kolu Evrolige, i tako ostvarili svoju devetu pobedu u takmičenju. Darušafaka ima 10 pobeda i trenutno se nalazi na osmom mestu, poslednjem koje vodi u… »

Egipat prošao, poznati svi četvrtfinalisti KAN

RTV 25.01.2017
BEOGRAD - Fudbaleri Egipta priključili su se Gani u četvrtfinalu Kupa afričkih nacija u Gabonu, pošto su večeras u međusobnom okršaju slavili sa 1:0. Egipat je tako završio takmičenje na prvom mestu Grupe D sa sedam bodova, jednim više od Gane… »

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd podržala Sašu Jankovića

RTV 25.01.2017
BEOGRAD - Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" podržala je večeras zaštitnika građana Srbije Sašu Jankovića u nameri da se kandiduje za predsednika Srbije. "Ukoliko želimo da živimo u demokratskom društvu, potrebno je uspostaviti funkcionalne… »

Madona usvaja još dvoje dece iz Malavija

RTV 25.01.2017
LILONGVE - Američka pop-zvezda Madona podnela je zahtev u Malaviju za usvajanje još dvoje dece, saopštio je portparol suda za AFP. "Sud razmatra da li Madona može da usvoji to dvoje dece", rekao je portparol. Madona je lično podnela zahtev za… »

"Mali biznis - podrška preduzetništvu i perspektive za razvoj"

RTV 25.01.2017
NOVI SAD - Mala i srednja preduzeća su ključ i pokretač bržeg privrednog rasta, saglasni su učesnici panel diskusije „Mali biznis – podrška preduzetništvu i perspektive za razvoj", u organizaciji „Blica" i „Societe Generale" banke u Srbiji… »

U Subotici korigovane plate zaposlenih i funkcionera

RTV 25.01.2017
SUBOTICA - Načelnica Gradske uprave u Subotici Marija Ušumović Davčik donela je novi pravilnik o platama zaposlenih u Gradskoj upravi Subotice, objavljeno je u gradskom Službenom listu. Pravilnik je donet pošto je Državna revizorska institucija… »

Radionica za decu "Oči otvori, sliku stvori"

RTV 25.01.2017
NOVI SAD - U subotu, 28. januara 2017. godine od 11.00 do 12.30 sati u dvorcu Eđšeg biće održana kreativna radionica za decu Oči otvori, sliku stvori. Radionica će biti priređena u okviru pratećeg programa izložbe Odrastanje uz umetnost koju… »

Jokić učestvuje na Ol-Star vikendu

RTV 25.01.2017
NJU ORLEANS - Srpski košarkaš Nikola Jokić učestvovaće na Ol star utakmici NBA lige "Zvezde u usponu" (Risinig Stars), na kojoj će predstavljati tim sveta protiv tima SAD, saopštila je danas uprava lige. Jokić igra za Denver, a njegova ekipa ima… »