Izvor: Danas arhiva vesti 26.01.2017

Nikolić predočio prednost Srbije za ulaganja

Danas 26.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas, tokom dvodnevne državne posete Portugaliji, sa predsednikom Vlade Antoniom Kostom i informisao ga o mnogim prednostima Srbije za investicije iz Portugalije. Kako je saopštila pres služba predsednika… »

Dačić: Haradinaj test za Evropu

Danas 26.01.2017
Ne odustajemo od krivičnog procesuiranja i optužbi protiv odgovornih za ratne zločine, rekao je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, po obilasku Spomen sobe "Kosmetske žrtve", koju je otvorilo Udruženje porodica kidnapovanih i… »

Oliver Ivanović: Čekam pravdu

Danas 26.01.2017
Lider Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda Oliver Ivanović izjavio je za Politiku da još čeka pravdu i da veruje da će da Apelacioni sud u Prištini doneti oslobađajuću presudu posle njegove žalbe na presudu kojom je osuđen na devet… »

Spasojević sa Ciprasom uoči posete Srbiji

Danas 26.01.2017
Ambasador Srbije u Atini Dušan Spasojević susreo se danas sa predsednikom Vlade Grčke Aleksisom Ciprasom. Sastanak se desio neposredno pre prve zvanične posete premijera Ciprasa Srbiji. U otvorenom i srdačnom razgovoru ambasador Spoasojević je… »

EPP: SNS da se ogradi od Šljivančanina

Danas 26.01.2017
Iz Evropske narodne partije, čiji je Srpska napredna stranka pridruženi član, poručili su da SNS mora da se ogradi od ličnosti kao što je osuđenik za ratne zločine Veselin Šljivančanin. Srpska napredna stranka je, podsetimo, prošle nedelje u… »

Ivanović u Zenitu za pet miliona evra po sezoni

Danas 26.01.2017
Branislav Ivanović, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, seli se u Rusiju. Kako su objavili rsuki mediji Ivanović je dogovorio prelazak u Zenit na dve i po godine za platu od pet miliona evra godišnje. Kapitenu srpske reprezentacije na kraju sezone… »

Srbija primljena u Eurotransplant, lakše do transplantacije

Danas 25.01.2017
Srbija je primljena u organizaciju Evrotransplant, odlučio je jednoglasno Bord Evrotransplanta, što znači da će građanima, kojima je potrebna transplantacija, biti dostupniji organi. Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar rekao je za RTS da ova… »

Tramp naredio izgradnju zida na granici s Meksikom

Danas 25.01.2017
* Tramp je u međuvremenu obećao "veliku istragu o krađi glasova" * LAVROV: Moskva nema "nikakve iluzije" da loši odnosi sa SAD mogu brzo da se poboljšaju. Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je naređenje o izgradnji zida na granici sa Meksikom. On… »

Protest Radija 021 zbog presuda

Danas 26.01.2017
Redakcija Radija 021 iz Novog Sada protestovala je danas zbog presuda protiv tog medija i ocenila da sudovi kao da sude s ciljem da "utihne ono malo preostalih lokalnih medija koji se još uvek bave svojim poslom, onih koji su opstali u ovom medijskom… »

KRIK: Deset meseci čekaju MUP

Danas 26.01.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova deset meseci novinarima Mreže za istraživanje kriminala i korupcije ne dostavlja zapisnik o saslušanju ministra zdravlja Zlatibora Lončara i ostala dokumenta nastala tokom ispitivanja njegovih veza sa zemunskim… »