Izvor: Danas arhiva vesti 26.01.2017

Protesti prvo u Nišu i Zrenjaninu

Danas 26.01.2017
Udruženja podnose prekršajne prijave protiv toplana zbog toga što do 29. decembra nisu zaključile ugovore sa korisnicima *Građani "zatrpavaju" toplane tipskim "obaveštenjima" u kojima stoji da nemaju nikakve ugovorne obaveze prema toplanama. U… »

Defanzivnom perfekcijom na PAO

Danas 26.01.2017
Sito Alonso je unapred kaparisao kartu za kurs koji će tokom leta Dejan Radonjić sigurno održati u Srbiji ili regionu. Posle defanzivne perfekcije demonstrirane u Vitoriji treneru Baskonije ništa drugo nije preostalo nego da sa setom konstatuje da je… »

Filmski vodič od 26. januara do 1. februara

Danas 26.01.2017
List Danas izdvaja za ljubitelje filma šta se očekuje u narednih sedam dana na filmskim platnima. Svakog četvrtka donosimo nove preporuke. Od 26. do 29. januara u Maloj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće održan Festival indijskog filma… »

Sudijina bolest sprečila mirenje ministra policije i Vesne Pešić

Danas 26.01.2017
- Pripremno ročište po tužbi ministra policije Nebojše Stefanovića protiv sociološkinje Vesne Pešić i portala Peščanik, koje je bilo zakazano za juče u Višem sudu u Beogradu, odloženo je zbog bolesti sudije. Novo ročište zakazano je za kraj… »

VMRO-DPMNE smatra da je pomoć Srbiji bila zločinačka

Danas 26.01.2017
Stranka Nikole Gruevskog je u raspravu sa Ivicom Dačićem ubacila i pomoć koju je Makedonija pružala privredi Srbije za vreme sankcija. Pomoć nije bila besplatna i sada bismo mogli da saznamo koliko je Srbija za nju platila. -Niko živ ne može… »

Prvostepeni epilog u slučaju matičarke

Danas 26.01.2017
Disciplinski postupak protiv matičarki u Gradskoj upravi u Smederevu, za koji su sami akteri u off-u rasprave rekli da predstavlja „cirkus kojem se smeje cela Srbija“, ima prvostepeni epilog ni malo smešan – od šest matičarki, uručena četiri… »

Gradonačelnik Zvečana: Srbija nas ne naoružava

Danas 26.01.2017
Postoje simboličke najave pripajanja severa Kosova Srbiji, ocenjuje Škeljzen Malići za Danas. Tvrdnje Hašima Tačija da Srbija naoružava nas Srbe na severu Kosova za anektiranje teritorije su potpuna neistina - ocenjuje za Danas Vučina Janković… »

Raskinuta privatizacija RTV Kragujevac

Danas 26.01.2017
„Privatizacija Radio-televizije Kragujevac juče je raskinuta. Komisija za kontrolu izvršenja obaveza Kupca donela je odluku o raskidu ugovora o prodaji kapitala, jer je kupac raspolagao imovinom preko 10 odsto od ukupne vrednosti stalne imovine i nije… »

Leonardo IoT iz SAP-a

Danas 26.01.2017
SAP je predstavio novi program za Internet of Things (IoT) inovativni portfolio pod imenom SAP Leonardo. Nazvan je po čuvenoj statui nastaloj u doba najvećih naučnih otkrića. Program ima za cilj da pomogne korisnicima u povezivanju pametnih uređaja… »

Zašto je narcizam skup mehanizam

Danas 26.01.2017
Narcizam (nezdravi, jer može postojati i zdrav narcizam) je pokušaj da izlečimo svoj „kompleks niže vrednosti“ ili bezvrednosti, gradeći „kompleks više vrednosti“. U srži narcizma je samoprezir, dubok osećaj da ne vredimo, da nismo važni… »